reklama

Maj 2011

aina zelka zazdroszcze slubow :) Tez chcialabym swoj przezyc jeszcze raz.

Melduje sie po tygodniowej nieobecnosci. Wyjazd super odpoczelam, pozwiedzalam, poplywalam w basenie, nawet moja nadienka plywala:) Byla bardzo grzeczna caly wyjazd, duzo spala. Nauczyla sie smoka i poprostu zmiana zachowania o 360 stopni. o musze leciec bo wlasnie wstala

reklama
Jaka piękna pogoda ..gdzie???? U mnie szaro buro i deszczowo:(

Witam poniedziałkowo..
Kurde humor u mnie kiepski. Muszę się wybrać do pracy zanieść podanie o urlop i..powiedzieć w pracy,że nie wracam już.... kurde jakoś nie mam ochoty na tą rozmowę.

Wisienka
super że wyjazd udany. Rozumiem,że mała teraz też jest grzeczna?

Aina buziaki dla małego kawalera z okazji 4 miesiąca:)

wisienka cieszę się, ze jesteś zadowolona po wyjeździe:-) no i fajnie, że malutka załapała smoka:-)

Jolka a co przeczuwasz, ze może być ciężko? jak by nie było to pomyśl, ze możesz z Igorkiem zostać w domu i to jest gites:-) powodzenia na rozmowie, oby było łatwo i przyjemnie:-)

Ja od rana biegałam załatwić staż siostrze. Jedną rozmowę nagrałam Jej na dziś. Do czego to doszło, żeby na staż tak wybierać i przebierać i rozmowy przeprowadzać. Nawet o świadectwo maturalne mnie pytali. Przecież wiadomo, ze będzie kawy parzyć, po urzędach biegać z pocztą i takie tam duperelki, a przesłu****ą jakby miała pracę na stanowisku podjąć.

Hejka :-)

Szymek w przedszkolu , dziś też troszku popłakał :-( ale jak podeszłam pod okna było już cicho więc uff uspokoił się , a wiem że się tam dobrze bawi bo jak przychodzę to jest zawsze uśmiechnięty i zadowolony tylko fakt mówi zawsze " mamuś pakałem " moje słodkości :*

Aina , Żelka- nie to że się czepiam :-p ale piszecie o tym co Was czeka jak o najgorszej karze a zobaczycie to naprawdę piękny dzień i chwilę które na zawsze zostaną w waszych serduchach :tak::-) , wiem wiem stres dużo spraw na głowie i teraz tak to może wyglądać że marzycie żeby już było po ale potem będziecie za tym tęsknić! :-):-):-)
Wisienka- super że wyjazd udany ! :tak:
Karolka- zadzwoń szkoda psiaka aby się męczył

No właśnie Karolka..zapomniałam napisać,że tak jak nasze dzieciaczki reagują na szczepienia tak i psina może zareagować..Tym bardziej patrząc na cenę to dostał psiak wszystko co możliwe za jednym zamachem..nie wiem czy to jest dobre!!!

Kama nie wiem czy ciężko,ale sama rozmowa z prezesem..tym bardziej,że będę chciała zagadać,żeby mi od stycznia umowę przedłużył bo mi się z końcem roku kończy,o bym chciała na wychowawczy pójść.

Futrzaczku a jak się czujesz??

A żeby nie było że dzionek do bani...właśnie był listonosz i przyniósł mi kasiorkę z ubezpieczenia za urodzenie Igorita:):) Tak to ja mogę zaczynać każdy dzień :tak::-D

Dzieki dziewczyny, jezeli chodzi o psa to juz jej przeszlo, cala akcja rozegrala sie kilka dni temu, mimo wszystko do tej malpy juz nie pojde i psa bede szczepic tylko na wscieklizne, kiedys tylko tak robilam i nie bylo zadnych dziwnych akcji (nie liczac czasu szczeniecego kiedy to miala wszystkie szczepionki)...
Ooooo slonko wyszlo, ubieram zaraz malego i lecimy na spacerek.
Milego dzionka...

Dziękuje Joluś za troskę :tak: wiesz co nadal mam okropny katar :wściekła/y: raniutko brałam paracetamol bo główka bolała i jakby zęby- dziąsła, teraz nie boli ale ten katar... :angry::angry:
ojj fajniutko że się Wam dzień tak miło zaczął :-)

majowa , amandae, poziomki buziaki dla maluszków :*
persefonai futrzaczek zdrówka życze :*
aina jak dla mnie to tak w miarę wesele będzie:tak: muyslę że do 150 osób to jeszcze norma.... :-)
karolka myslę że piesek może reagpować tak samo jak dziecko..
czyli temperatura biegunka itp....
chyba że może mieć na coą uculenie:confused:
wisienka super ze wróciłas wypoczęta :-)

a my już jedną noga w nowym domu .. jutro dostaniemy klucze i.... nie będzie neta:-(:-(:-(

reklama
Kamcia to szybko zakładaj.. Ja jak się przeprowadzałam to w ciągu tygodnia neta miałam. Jeszcze kartonów nie miałam wszystkich rozpakowanych i meble jeszcze nie wszystkie zakupione..ale necik już był :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry