• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
A za mna od kilku dni "cos chodzi" i nie moge wpasc na to co wiec jem caly czas jakos tak bez smaku...A poza tym tak mi sie dzis dobrze spalo,ze zaspalam,nawet na siusiu sie nie obudzilam jak zawsze.Tzn ja nigdzie nie musze isc ale syn ledwo zdazyl do szkoly...

Jejku też miałam mega apetyt wczoraj na racuchy z jabłkami. Może to się przez neta roznosi...
Co do zasiłku to wiem że są plany zniesienia ulgi na dziecko która jednak jest sporą pomocą. Mam nadzieję ze nie przejdzie.

Dzień dobry mamusie, witam nową mamusię i uciekam bo spanie mnie dziś dopadło, moja córcia własnie usnęla druga w przedszkolu ,za oknem leje jak z cebra więc uciekam pod kołderkę mam jakieś dwie godzinki snu:tak:
Życzę miłego deszczowego dnia.

reklama
witaj ENI :)
u mnie dzisiaj -2stopnie, niby nienajgorzej ale jak bylam rano z psem to tak mi rece zmarzly ze hoho :P
eh, potrzebuje mleko a tak nie chce mi sie ruszac tylka do sklepu :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry