• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

jolek to ja bym się nie martwiła..
jeśli masz jakieś recepty albo coś zabierz ze sobą na wszelki wypadek , powiesz jaka jest sytuacja..
i już:tak: nie ma sie co przejmować..
gorzej jakby zwolnienie było lewe;-)

reklama
No nie jest lewe...nie symuluję. W planach miałam pracować jak bozia da do końca roku jak nie dłużej,a tu niestety choróbsko. No nic jakoś to przetrwam,mam nadzieję tylko że trafię na człowieka a nie jakąś małpę!! Tylko najgorsze,że w ostatnim czasie nerwy mi nie są potrzebne.Zauważyłam,że jak się zaczynam denerwować to brzuch mnie boli:(

a masz kartę ciąży? warto ją wziąść ze sobą, bo u ginekologa jakiegoś już przecież na potwierdzenie ciąży byłaś prawda?

Kamcia dzieki za informacje. Musze sprawdzic jak to jest w UK. Wiem, ze najwczesniej moge isc 11 tyg przed terminem, ale nie wiem kiedy najpozniej. Zglosic to i tak musze wczesniej ale mam jeszcze czas wiec mam nadzieje, ze sobie to jakos poukladam w miedzy czasie

Kamcia dzieki za informacje. Musze sprawdzic jak to jest w UK. Wiem, ze najwczesniej moge isc 11 tyg przed terminem, ale nie wiem kiedy najpozniej. Zglosic to i tak musze wczesniej ale mam jeszcze czas wiec mam nadzieje, ze sobie to jakos poukladam w miedzy czasie
adeczka formę możesz już teraz brac bez problemu , a tam jest wszystko wypisane:tak:
bo nawet dziś już możesz złożyć , tylko wpisując terminy takie jakie chcesz:tak: i oni Ci przyznają i po prostu jak dostaniesz od nich forme z odpowiedzią to pokazujesz ją w pracy że przyznali Ci od tam X dnia i wtedy od tego dnia idziesz sobie na wolne:-p
ale właśnie pamiętam że jest wcześniej niż 1 dzień wiadomo niektóre rodzą wcześniej to pewnie dlatego...

reklama
kochana nie denerwuj sie niech cie w pupe cmokna z ta komisja, co oni chca sprawdzic tak wogole? Toc nie beda ci zagladac czy ktos tam siedzi czy nie, zabierz wszysktie dokumenty, recepty, potwierdzenia wizyt u lekarzy jak masz i kij im w oko, niech sie zajma tymi co maja lewe zwolnienia bez przyczyny, trzymam kciuki bedzie ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry