reklama

Maj 2011

Podobno można spokojnie pić kubek zwykłej kawy dziennie jeśli ma się ochoty. Ja niestety czułam się po tym jak na jakimś koksie więc teraz piję bezkofeinową. Z dużą ilością mleka :)

reklama
Ja nie pilam kawy przez pierwsze trzy miesiaca, az do pewnej nocy kiedy to przysnilo mi sie, ze kawa na powrot mi smakuje :)
Byla niedziela, maz w domu to mowie: kochanie moze napijemy sie kawki. Zrobilam taka pyszna z ubitym mleczkiem i zasmakowalo...
Pije teraz najwyzej jedna dziennie. Jak nie wypije to przezyje, ale lubie kawe sama w sobie.

Hey dziewczynki. U mnie dziś dalej bez śniegu i bez deszczu:) ale nad ranem musiał padać śnieg bo jeszcze na dachach niektórych samochodów widać.Temp.w okolicach 0.I w miarę pogodnie nawet słoneczko świeci:)
Alarafa
ja mieszkam w Gdyni.
Co do kawki to ja ją uwielbiałam piłam praktycznie tylko ją. Z rana większą filiżaneczkę lub dwa kubeczki,aż pewnego dnia przestała mi wchodzić:( Ledwo jeden kubełek wypijałam. Do tego zgaga mnie po niej zaczynała męczyć:( Nie wiem jak teraz by było bo nie ciągnie mnie wcale. Wypijam sobie cappuccino z magnezem i jest git:-D
Mandrzejczuk u mnie od dobrego miesiąca w klatce remonty piętro niżej 3 piętra niżej i gdzieś wyżej,więc od rana jeden wielki łomot a czasami nawet około 22giej zdarza im się wiercić. Ja myślałam,że na remonty ludzi wiosną bierze a tu niestety przed świętami wszyscy się zmówili.

ich zawsze ze wszystkim bierze na zime jakies remonty, budowy drog...jak ktos pracuje poza domem to jemu tam rybka ale ja klientki przyjmuje w domu i jak sobie pomysle o tych lomotach i waleniach to hoho.

U mnie dzisiaj na termometrze w samochodzie bylo -1,5 stopnia a teraz ogladam DDTVN i zaraz bedzie pogoda, bo w zapowiedzi mowili z bedzie zamiecie i zawiruchy, az sie boje, miesiac temu kupilam sobie kurtke ale bez kaptura, bo nigdzie znalezc nie moglam i tak mi daje wiatr po bani, ze teraz musze sobie kupic druga z kapturem, tylko, ze pozostalo mi jedynie Allegro, bo u mnie w mies ie to nie ma kurtek z kapturami niestety...

Mandrzejczuk ubieraj pod kurtkę bluzę z kapturem. Ja tak dwie ostatnie zimy przechodziłam. Kurtka miała kaptur ale luźny i zimny,czapek nie cierpię więc znalazłam takie rozwiązanie i byłam zadowolona:)
Alarafa na pewno w tesco będzie.

reklama
Witajcie piątkowo:-D

Poranek był przepiękny - cudne słońce.
Niestety teraz - szaro i ponuro...

Ja piję inkę czekoladową. Jestem ciekawa tej karmelowej, poszukam w sklepie.

Zrobiłam ostatnio tort mocno nasączany kawą. I nie wiem czy to właśnie od kawy, tak kiepsko mi się spało. Ogólnie to kawę bardzo lubię, ale od kiedy jestem w ciąży jakoś nie mam ochoty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry