Żelka, śliczna panna młoda z Ciebie
Ypra, Alex buziaki dla Waszych chłopaków
Basiekk, buziak dla Marti.
gag, jak tylko usłyszałam o tych żołnierzach pomyślałam o Tobie, jak się bardzo denerwujesz. Tulam Cię mocno.
aina, gratki dla Jasia na zębulka.
basiekk, u na przed świętami tez ruch, ludzie wymyślają jakieś darowizny, spadki itp, no i oczywiście wpisy hipotek. Ufff ile roboty! Zazdroszcze urlopu.
aina, przewzruszająca piosenka. Miałam gorycz w gardle i łzy sie kulały. Ta piosenka pasowałaby do mojego taty bardziej. Szkoda, że nie znałam jej wcześniej (9 lat temu), bo zaśpiewałby ją na moim weselu.
Majowa, bidulko. Jutro będzie lepszy dzień.
bra, sorki ale śmiac Ci się chce z tego Twojego Asa! Koń na biegunach?:-) Skąd Mu się to wzięło?
milla, ja Cie mogę kopnąć.;-)
młoda, brawa za siku na nocniku! Młoda, rób mężowi łazanki, rób. Fajne takie mieszanie tradycji.
Ja sie cieszę, ze już dziś lekcji nie musimy odrabiać i się uczyć do szkoły. Jest luz : Maja śpi, Mati u teściów chce spać, a mąż na polowaniu. Miałam robić śledzie, ale co tam zrobię jutro. Chociaż rodzynki już w winie moczę, to może do jutra nie mogą stać? E tam, siedzię sobie z Wami !
U nas śnieg spadł wczoraj. Mateusz szalał, nawet bałwan na podwórku stoi i z koleżnaką poszedł po sanki, w których popsuł kierownicę i oswiadczył mi "Mamo, one są do dupy, daj mi inne".

W szoku byłam.