• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

Bra Justin Biber:-):-) aż poszukam tej piosenki:-D Tobie Biber się śni a mi ciągle Prokop:P
Agacio jak Ty to kobieto nadrobiłaś!?:-)
Japiur już tęsknimy, wycałuj Juniora! Wesołych Świąt:tak:

ja własnie dostałam sukienczkę od mojej Mamy męzczyzny:) podobuje się:-)

reklama
Was nadrobić nawet przed Świętami ciężko.

Majowa współczuję przeżyć, za dwa dni odpoczniesz - mam nadzieję ;-) Każda zła passa kiedyś się kończy.

Bra :-D:-D:-D:-D nie no nie pogadasz, koń zaje...sty, zostaw córce, sprzedaj, przetop, powieś na choince:-D

Milla dać w prezencie, ja chcę, ja :-D;-) Allegro będzie pełne podwójnych i niechcianych prezentów:dry:

Matusia syn dorasta, zaczyna kwiatki do domu przynosić? :-D:-p

Zamontowaliśmy choinkę, pachnie, świeci, prawie tańczy i co? Purchawa olała. Nie zrobiła na niej wrażenia. Za to zachwycona wygrzebanym z czeluści Zuzowego pokoju pieskiem Sambi, szczeka i piszczy razem z nim. A to podobno zabawka dla starszych dzieci.
Samby-piesek-interaktywny_EPEE,images_product,31,EP00515.jpg

Idę zaraz wymienić się z mamą darami, spotkanie w środku nocy, w środku miasta, ja jej gołąbki do zamrożenia na poświąteczny obiad i pierniki, mama mi pierogi z kapustą i grzybami, ależ to będzie wymiana:-D

Ach, Jagódź ma HITA. Jak tylko słyszy reklamę fanpak z sercem i mózgiem, natychmiast przerywa czynności wszelakie, tańczy, śmieje się i słucha :-D Dla przykładu wczoraj obudziła się o północy, posłuchała reklamy i dalej poszła spać :confused:

Hope:-D:-D widzę dziecięcy hit, bo Jasiek tez ją uwielbia, prawie tak samo jak panią z teleekspresu;-)
Pędź na nocne schadzki z Mamą;-)

ja grzeje miejsce pod koldrą dla P. i uciekam już spać:-)
karaluchy i Bibery pod poduchy:rofl2:

No trochę nadrobiłam maj:-p
U nas od wczoraj też spadł śnieg,ale tak delikatnie tylko.Za to klimat już czuć;-)Pierników nie piekę,bo...nie lubię:no::no:Za to makowiec...mmm...:-)

Matusia tekst Matiego powalił mnie totalnie :D
bra a mnie się ten konik podoba :)
mloda brawa dla młodego ciekawskiego sikającego :)
aina na pewno P dojedzie cały i zdrów :)
Żelka pięknie wyglądałaś
gag zdrówka dla mamy i życzę ci,abyś miała już niedługo swojego żołnierza przy sobie.
Majowa uszy do góry i powiedz sobie głośno:"Zawsze mogło być gorzej" :)
jolek widzę,że ty zaganiana dziś tak jak ja
Alex zdróweńka dla małego
agacio szacun za nadrobienie maja :)
Hope wymiana nocna jak handlarze dragów :P:P:P A mój uwielbia Jaka to melodia-cały program się gapi :P

Wam się śnią prezenterzy,piosenkarze,dziennikarze,a mi? - 16-letni syn mojej znajomej:confused::confused:
A co do piosenek ja cały czas nucę "Pada śnieg" Edyty Górniak i jakiegoś tam gościa :P
Szerokości dla podróżujących ii..

dobranoc babolki
:happy:

Jestem..Nie nadrabiam. zrobię to w dzień.
Położyłam spać Igora i sama też padłam,właśnie wstałam. M sprząta kuchnię po lepieniu pierogów ja powieszę pranko i uciekam dalej do wyrka.
Dziś w końcu umyłam okno, przeprałam dywan. Wieczorem jeszcze na zakupach byliśmy. Zostało mi takie ogarnięcie z grubsza chatki. Jutro amciu będę robić.

Bra moze uda sie wymienic:) tak to jest z facetami:P moj stwierdzil ze nie bedzie mi kupowal bo jeszcze mi sie nie spodoba :P bardzo wygodny i nigdy nie mam niespodzianek;-)

Mloda
gratulacje dla Tymka:)

Aina
niedenerwujemy sie :tak:

Matusia
:-D niezly Mati

Jaipur
milej podrozy i wesolych swiat:tak::tak:

Hope
haha bo to fajna reklama:P u nas krollowala Hejah:P a teraz kazda reklamujaca jakies pakiety:P

Agacio
Ainka czeka na P ale prokop tez na P:-)

Jolek
ja tez zasnelam z mala obudzilam sie przed 1 przebralam sie i poszlam spac dalej:P

a my dzis pobudka 5:20 :confused: i ostatnie kilka dni to samo ja nie wytrzymam z tym dzieciem co jej sie poprzestawialo hmnm

a zdjecie dodam dzis:) i jeszcze chce sie pochwalic moim drugim dzieckiem;)

Załączniki

• DSC01292.jpg
    DSC01292.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC00752.jpg
    DSC00752.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Bra ale ten Two mąż jest pomysłowy:biggrin2::biggrin2:. A konika może zostaw Lence.

A my dzisiaj chyba znowu mykniemy do lekarza bo wczoraj młody zaczął tam sapać i charczeć jak by mu cos tam zalegało. Oby nic nie było osłuchowo. Mój kochany biedaczek.
A tak w ogóle to nic mi sie nie chce robić ja będę sprzątać jutro z samego rana, bo z grubsza ogarnęłam chatkę z w niedziele.
A gotować to nic nie robie bo wszystko robi moja mamusia ja tylko jej pomogę zrobic sałatki.

reklama
Kapusta i grzyby gotuja sie na pierogi, Maly chwilowo spi ale pewnie nie za dlugo...

Hope Oskar tez szaleje za ta reklama... i za pania z teleekspresu tyz... nie wiem co ona w sobie ma, ale gapi sie w nia caly czas... :-D

Karolq nowa fryzurka? a dzieciaczki superasne :-D

M zaraz wraca z pracy i ma robic galarete (zimne nozki), mnie jeszcze czeka rybka po grecku i krokiety, a pierogi mama jutro bedzie kleic...
Ide teraz moze troszke chatke ogarnac...
Milego dnia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry