reklama

Maj 2011

reklama
Ja sprzedaję teraz po Franku ubranka, ale taki malusi komplecik sobie zostawiłam:tak: Joluś jak komuś pożyczyłaś to później niech ten ktoś odda, przecież taki noworodek nie zniszczy:tak:

Jolcia no tak głupio troche by bylo no ale nie ma nad czym rozpaczać:** Poprawilas w suwaczku uzebienie Igorita? Fajnie wygląda na rysunku:-D
Ania Matko myślę kto to a to Ty avatar zmieniłaś znów się muszę przyzwyczaić Jolciowy już opanowałam:-)

Witam się!
Przepraszam ale nie odniosę się do Waszych postów bo jestem dzisiaj w strasznym nastroju. Dowiedziałam się, że moja koleżanka właśnie urodziła w 6 m-cu, bo maluszek owinął sie pępowina w brzuszku i sie udusił. Boże to takie straszne i niesprawiedliwe, dlaczego takie rzeczy sie dzieją. Najpierw miała ciąże pozamaciczna a teraz to. Koszmar. Cały dzień tylko o niej myślę. (*)(*)(*).

reklama
Futrzaku nie mam nic do bucików, ale jak wcześniej napisałam a rozmawiałam już bardziej z kimś innym i o czymś innym, kupując prezent trzeba znać prezentowanego. Dla przykładu mnie taki prezent nie cieszy ale Jolek tak i tyle w temacie :tak:

Alex straszne, tyle dramatu jeden po drugim :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry