reklama

Maj 2011

reklama
Ale jaja z tym internetem. Dziś od rana już jest, ale żeby cały powiat pozbawiony był neta i to z rożnych sieci, to szok normalnie.
Ja tez wybywam do dziadka na urodzinko imieninki (to już 86 lat) a jutro na zakupki... Nie wracam bez 10 bluzek i 3 par spodni, spódniczką tez nie pogardzę :-)

Hejka:-)
Ogarnęłam już chatkę, zaraz będę piec napoleonkę:-), Misia dzisiaj grzeczna, rozścielałam jej właśnie koc na podłodze, nakładłam zabawek i szaleje, pokazywałam jej raczkowanie, ale do domu wszedł mąż i do tej pory ma polewkę ze mnie:confused2:.

Żelka wow, superaśnie, że nocka przespana:tak:
Matusia udanych zakupów:tak:
Maja artykuł - smutne, ale niestety prawdziwe!

Hej :-)

No i po imprezie, w sumie bywalam na lepszych ale nie bede narzekać, wroziliśmy o 2, fotki wstawie pozniej jak moj dzieć da mi troche więcej wolności niz 5 min. P poszedl robic coś przy aucie...to jego drugie dziecko:-D

Miłego weekendu ;)

styna Vi ma takiego samego konika :-)
a Emma ma kołysanki z projektorem regulowane fgłośności , dzięki i inne bajery..
a po suficie biegają pingwinki i misie polarne :-p hehe

matusia współczucia z tym netem:szok:
u mnie na szczęscie wszystko działa bo Irlandia nie podpisywałażadnych takich dupereli :-P

miłego weekendu dla Tych które gdzieś wybywają ;-)

co do internetu Matusi to raczej jeszcze nie ACTA :) gdyż ACTA wejdzie dopiero w życie jak przejdzie całą procedurę ratyfikacji w polskim parlamencie :) więc to pewnie coś innego.

hej!
maja.....daj znać co u małej.
artykuł - cała smutna prawda o naszym kraju

basiek....hahahha :-D ja tez uczyłam młodego, ale za namową tatusia

dzis jest u nas babcia - zajęła się młodym, a ja ogarnęłam kwestię zakupową (oczywiście tylko spożywcze rzeczy, na inne zakupy nie mam czasu :-()

hehe podpisali ACTA i nic nnie działa :-p
jaką moc ma sam podpis ;-)

ja tam nie wiem kiedy wejdzie to w życie i kiedy wszystko tak na poważnie z\acznie się psuc i wogóe... ale dobrze że tu nie podpisywali.. choć... ja i tak używam polskich stronek to co też nie będę miała do nich dostępu?? :/
jak to działa...

aaaaaa zgubiłam dziaij kluczyk od auta..
mieliśmy jechac na spotkanie z takim gosciem.. my do samochodu z dzieciakami a klucza nie ma :szok:
a mamy lagunę to jest na tą kartę :no: biegaliśmy po całym domu szukalismy i nie ma...
a wczoraj jeszcze był gdzieś w domu :tak: no i dupa musialam zadzwonić , Emmę w chustę Vi w wózek i pędem na 2 koniec miasta... teraz odpoczywam ale musze karty poszukać bo ngdzie nie pojadę ... :/.
45 min drogi :/
no ale doszliśmy..
i teraz... tgrzymajcie kciuki do nastepnego weekendu żeby koleś do mnie zadzwonił bo to bardzo ważne dla mnie.. a jak zadzwoni to wtedy wam powiem co i jak :-p

aha i jeszcze news wczoraj urodziła moja koleanka.. a już sie nie mogę doczekać jak zobaczę jej maleństwo :-)

Ostatnia edycja:
ACTA to nie jest blokowanie stron internetowych ale bardziej chodzi o piractwo. czyli kopiowanie jakiś informacji, ściąganie muzyki, filmów, wszystko co nie jest nasze. czyli generalnie nie będzie można np. zamieścić u siebie na fb linku z youtube z jakąś piosenkę. to tak w wielkim ogromnym skrócie.

vi a nie macie zapasowej karty?

no i życzę aby wszystko było ułożyło się po myśli.

reklama
paula zgadza się,:tak: swoją drogą w chorą stronę idzie ustawodawstwo w temacie praw autorskich..(no ale wielka kasa wraz z tym) a więc teraz dziewczyny uważajcie wstawiając cokolwiek na forum,nk, ściągając na komputer.
Bo wpadnie Wam do domu "inspekcja" o 3 w nocy i będziecie odpowiadać za to co macie na kompie ;-) To w dużym przejaskrawieniu oczywiście.

Kamcia aleś Ty tajemnicza:-p
hmm zjadłabym coś.. może carbonarę? ...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry