reklama

Maj 2011

reklama
Witam się dziewuszki.
paulina
ja bym się o producentów i przedsiębiorców nie martwiła bo oni na tym naszym oglądaniu filmów w domu nie zbiednieją. No właśnie ACTA w założeniu ma chronić twórców, artystów - a tak naprawde to oni z każdej płyty, ksiązki to dostają jakiś psi gorsz - reszte zgarnia wydawca/producent ... także to wszystko jest w interesie wielkich koncernów.

Co do zablokowania neta u Matusi. Sądzę, że jakiś ogólnopolski provider telekomunikacjuny miał awarię - bo tak naprawde w polszy jeśli mamy internet jakiś miejscowy to jest On albo z Netii, albo z Have, albo z TpSA, no ewentualnie ajkiś inny zagraniczny sygnał. Pewnie były jakieś prace i przecieli światłowód, stąd ten galimatias :)

... bo w nocy wszystkie klepały...

szukam mądrej głowy co mi powie dlaczego moje ciacho - krówka się rozpłynęło. Zrobiłam zgodnie z przepisem z pudełka. Krem był piękny wczoraj jak go nakładałam, a jak przed godziną wyciągnęłam je z lodówki i otworzyłam blachę to mi kuchnię zalało :(((
ale ze mnie cukiernik....

paulina , zelka ja wam powiem że ja się nei znam kto na tym zarabia kto traci ,,,
tak jak żelka piszesz że artysta zarabia psi grosz a producent resztę moze i tak jest ale wie na co się zgadza;-)
tak jak paulina pisze z naszego piractwa oni nic nie mają..
ale tak samo włąsńie , powinni dać takie ceny zeby i nas było stać i opłacało sie nam kupować :tak: a nie ceny jak z kosmosu a późńiej się dziwią że piractwo :-p
tak samo jak z dostępnościę .. w kinach jest już a w sprzedaży chyba po jakimś czasie.. a jak się ktoś doczekac nei moze sprzedaży to szuka w necie :-p heheh
ale znow też jak ja z moim ostatnio serial z neta z przed 4 lat oglądalismy.. i co... leciał w tv i teraz go już nie będzie? bez sensu bo to był film darmowy z telewizji , a nie tylko dostępny w kinach ,
no i wogóle wszystkie premoery jakby nie było po latach lądują w tv za darmo , więc dlaczego by nie mozna sobie w necie obejrzeć?

dzisiaj moja córka sobie przyponniała ze wczoraj karty do auta szukaliśmy, boega po domu i woła..:gdzie jest karta? nie widzie jej :-p gdzie jest karta... siukam jej" hehe
moja kochana :-)

witam się niedzielnie,

młoda mi nie przeszkadza, mogę zjeść:-D
zrobiłam sobie na niedzielny obiad pizze ale chyba wywalę ją, bo szynka mi wszystko zepsuła.Jakaś dziwna jest, bleee
A tak pięknie wygląda i w sumie dobrze smakuje, ale ta szynka, dziwnie pachnie, jakby była tłusta, bleee

ale dzisiaj zimno, rano -10, teraz -7, dlatego nie byliśmy na spacerze(tzn w ogrodzie:-D)

Cześć lasencje. My już od dawna w domu. Gościna udana choć krótka. Musieliśmy dziś wcześnie wracać,żeby psa od "teściowej" odebrać bo się gdzieś wybierała. Myślałam że Igi pobawi się trochę z kuzynką,ale ta zabierała mu wszystkie zabawki i mówiła do niego "nie nie nie" i wtedy ten zaczynał płakać:( Nawet zdarzyło się,że ta go pchnęła i biedny poleciał na buźkę. Widzę,że moja siostra stosuje bezstresowe wychowanie- zobaczymy za kilka lat co to będzie, bo już teraz nie reaguje na to co rodzice do niej mówią!!
Idę Was trochę poczytać dopóki młody zajęty.

Ostatnia edycja:
jolek a koniec końców co kupiłaś? z dziećmi niestety ale tak bywa, powinna reagować od małego uczyć . a jak się ogólnie udały urodzinki? prezenty itp? bo to były 2 latka?

Gag super avatarek :tak: <w końcu :-p>

Don_Kichot super że wróciłaś:)

Alex super Olinek wygląda,a ta bransoletka ciekawa:)

Madzik widocznie Julek nie może się na noc objadać:)

Persefona gratuluję Remikowych postępów. Dobrze,że dzieciaki już lepiej się czują:)

Agnieszka to szybko z imprezy zwialiście?? Balowaliście w szkole czy w jakieś knajpie???

Agacio spóźniony buziak dla Frania:* Mdłości, bóle brzucha, czy my mamy Ci już gratulować ??;-)

Basiekkk robicie w takie mrozy????

Kamcia super że się karta znalazła :) kciuki zaciśnięte &&&

Młoda
a może ciacho w ciepłym stało i dlatego się rozpłynęło:(

Paulina teraz byliśmy tylko w gościach.Urodziny są w marcu,ale powoli trzeba się rozglądać za prezentem żeby na ostatnią chwilę nie latać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry