• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witam się weekendowo,
gratuluję paczkowych rekordów, u nas dziś ciąg dalszy tłustego czwartku - zajadamy pączki :-)
Styna ale kolorowe sny miałaś :-D mi się nad ranem śniła teściowa.
Wszystkim dużo zdrówka życzę oraz sto latek okrąglaczkom :-)

reklama
Ypra to ja już chyba wolę aby mnie Tusk w snach nawiedzał. Co prawda mam spoko teściowa no ale co za dużo to niezdrowo:-D

Moje dziecko właśnie wstało samo przy półce pod telewizor. To był moment leżała na brzuszku i zanim ja zdąrzyłam się podnieść to ona już stała.:shocked2: To się zaczyna:sorry2:

styna ja pierdziut, to ty duzo musisz rozmyslać o tym tusku, skoro nawet w snach cie nawiedza :-p :-D i zgadza sie ja tez bym wolała tuska niz ... teściową brrrr:no: nie wiem czy ogladacie "jak poznałem waszą matkę" na comedy central, ale mi się śniło, że jestem w ich paczce ;) i bylismy w kościele ;) i wyglądałam jakos tak... pięknie ;) ...

ja dzis nagotowałam kremu z warzywek, który jak zwykle zamrożę w małych pojemniczkach i gotowanie dla Lenuni mam z głowy na tydzień a może i jeszcze dlużej :) to taka baza pod wszystko, cos zawsze dodam i codziennie ma inny obiadek :)

co tam jeszcze... w końcu wyszłyśmy na spacerek :) mała rozradowana , po chwili zasnęła, ja tez w końcu pooddychalam świeżym powietrzem, aż miło :)

w ogóle to zastanawiam sie nad zmiana włosów, nie podobam sie sobie w krótkich i nie wiem czy w akcie desperacji ich nie przedłużę do ramion do czasu a odrosną. podobaja mi się ombre hair ale nie wiem czy uda się to u mnie zrobić. cos takiego, ale odpowiednio krótsze

2ombre-hair-color-trend-2-1.jpg

buziak dla poziomkowych i kubusia :)

Ostatnia edycja:
Bra ale Ty fajnie wyglądasz w krótkich włoskach:):)

Matusia Persefona
ma w tej chwili sporo innych rzeczy na głowie i chwilowo jej nie będzie, pisała kilka dni temu.
Co do Salsery to chyba już nas nie lubi. a co do Ani to ona chyba w tyłek chce dostać :P

Majowej dawno nie było.

Bra a te odrosty to też już tak odrazu robią??:confused: No ja tam o tym panu aż tak nie myślę ale cały dzień w tv się przewijał i jakąś konferencje P oglądał no i potem masz koszmary gotowe:dry:

styna no ja właśnie nie wiem tego ;( bo ombre robi sie rozjaśniając same końcówki, a czy jest możliwe zrobienie tego na włosach takich jak moje,które sa rozjaśniane na całej długości, farbując odrost to nie wiem. w tygodniu polecę do fryzjera się zapytać... jak będę miała kiedy oczywiście :dry::-)

reklama
cześć dziewczyny,

zdrówka dla chorujących
buziaki dla okrągłomiesięczniaków

bra ja miałam taką koloryzację w lato,chyba w lipcu, do tego raczej musisz mieć ciemniejsze włosy, na Twoich to jak je rozjaśnisz? chyba ,że całość na ciemno, i potem ściągasz kolor z końcowek, ale to strasznie niszczy.
Poza tym to już zeszły trend :sorry2:.. Mi było szkoda włosów(bo bidne takie wymęczone na końcach- no ale ja nie rozjaśniam, więc może nie byłąm przyzwyczajona) i się opatrzyło po 2mcach.No i najważniejsze- musisz mieć zawsze "zrobione" włosy, bo tylko na błyszczących i wymodelowanych to dobrze wygląda.Na reszcie to żulem zalatuje :-D:-D:-D:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry