• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

dlatego własnie nie wiem jak by mieli to u mnie zrobić. raczej przyciemnić od nasady, ale jaki byłby efekt ? nie wiem. do tego musiałabym je przedłużyc, bo z moimi do ucha to nawet po zrobieniu wyglądałabym jak żul :-D a włosy modeluję codziennie, więc jestem przyzwyczajona :-D

reklama
Bra tak rozjaśnia się końcówki,:tak: na całe włosy nakłada się ciemniejsze (chyba że są naturalne), a później rozjaśnia końcówki ot taki modny odrost i też się nad nim mocno zastanawiam, Aina takie robiła może wstawi foty gdzie trzeba;-) ale ona napewno cudaśnie wygląda, Tobie Bra też by pasowało, choć w tej długości i tym kolorze wyglądasz ładnie mnie się tam podobasz:tak: tren zeszły czy nie zeszły mnie się baaaardzo podoba;-)

A nie zawsze trzeba mieć zrobione, bo w kitce pokitrane też fajnie wyglądają.

A do przedłużania włosów najlepsze są włosy naturalne słowiańskie, koleżanka miała to non stap jej macałąm takie były cudnie mięciutkie:-p

a włosy modeluję codziennie, więc jestem przyzwyczajona :-D

Szacuneczek:tak: Ja się kładę spać z wilgotnymi, rano czeszę grzebieniem, czapka na łeb i lecę do roboty:-D Raz tylko fryzjerka tak mnie urządziła, że nie dało rady inaczej z domu wyjść jak tylko w pokręconych. Więc codziennie wieczorem papiloty szły w ruch:-)

A tak poza tym to Was witam. Dzieć mój już wykąpany i śpi, małż wybył do kumpla na popijawę, a ja jak ta sierota przed kompem:-D Ale nie narzekam, przynajmniej mam szansę zaległe strony ponadrabiać:tak:

madzik piąteczka, ja też nie modeluję włosów,suszę podczas snu, czy też czasami jade w mokrych do pracy, po drodze wysychają, zazwyczaj związuje w koczek jak do pracy i w kitkę jak po domu.Jak wpadnę do fryzjera, to dopiero wyglądam w miarę ,chociaz mąż mówi,że dziwnie, bo się boi dotykać :-D. Podziwiam kobiety , którym się chce tyle poświecać czasu- czy to na makijąż, czy fryzurę.Ale z makijażem to mam luz, bo pełen permanentny, plus rzęsiory przedłużane, więc wstaje w pełnym make-up'ie;-) Farbuję co 3 tyg,żeby były świeże, więc też nie wyglądają najgorzej.I mam z bańki :eek::eek::rofl: wszystkie te poranne zabiegi upiększające.

aaa a ja nie chciałam podnosić rączki, że też nie codziennie modeluję :-D:-D suszą mi się podczas spania czasami, ale rzadko, bo rano wtedy są pokręcone, ale tak to kitek. czasami rozpuszczone, ale wtedy to muszę wspomagać się środkiem prostującym bo trochę wilgoci i już się puszą :dry:

ypra, ło matko, teściowa we śnie:szok:!

styna, masz spoko teściową, bo tysiące km od Ciebie:tak:.

bra, jakbym była szczupła, też bym miała długie włosy, kiedyś miałam... kiedyś... Ważne, żeby ombre było dobrze zrobione, bo widziałam już takie co odrostowato wyglądały i przetłuszczały się bardzo:shocked2:.

madzikk, jaipur, też kładłam się spać z wilgotnymi i potem miałam kręciołki (bo takie mam z natury) a rano tylko troszku maści na dłonie i przeleciałam bach bach i gotowe, a teraz przy krótszych prostuję po każdym myciu:sorry:.

jaipur, to Ty nawet w nocy zerwana ze snu mogłabyś w reklamie zagrać? :-D Też bym chciała nie musieć makijażu rano robić:tak:.

Idę mężusiowi pomóc bo obiad na jutro szykujemy. Muszę nadziać kaczkę jabłuszkami, a On zrobi resztę. Zostajemy sami, bo Mat pojechał do moich rodziców na wakacje. Nie wiem kto tą kaczkę zje :-D. Jeszcze pyzy mamy do tego i brukselkę i sobie myślę, że chyba tego wszystkiego nie zrobię, bo pękniemy! Albo Mu na wyjazd zapakuję, bo jedzie jutro wreszcie, koniec siedzenia w domku.

reklama
Oj minęły te czasy,że ja codziennie włosy układałam. Były czasy że lokówka szła w ruch a i takie że prostownica. Do tego pełen makijaż i dopiero się ludziom na oczy pokazywałam. Teraz związuję włosy w kitka i z bani. Maluję się czasami,no ostatnio trochę częściej.Trzeba się w końcu zabrać za siebie i do ludzi wrócić:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry