• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witam się na chwilkę.Lece kończyć obiad.Mam mały sajgon bo remontujemy łazienkę( a raczej ją odświeżamy).

Żelka młody spapugował??:-D U nas już się to zmieniło w piątek, mamy o jednego zęba więcej, a i ostatnia dolna dwójka nam wychodzi:)

Aina BIG buziol dla Jasia.:*

Przepraszam nie poczytałam,nadrobię Was wieczorkiem. CMOK

reklama
Jestem ,ale nie wiem na jak długo.

Maja tulam kochana. Nie smutkuj proszę :)

Matusia
szkoda że nie 60!!!!! Fajna babka z Ciebie więc sobie nie dodawaj :)

Żelka
czym Ci teście za skórę zaleźli??

Bra to teściowa śmiesznie musi wyglądać :-p Gratuluję przespanej nocki Lenonkowi:)

Poziomka co się u Ciebie dzieje???

Hope czekamy:)

Sylwia wyrosłaś z malowania ;-)

Ale tu pustostan...

My sie bawimy z Polcia, wlasnie podrepatala do sypialni, tam spi jej tata i go zaczepia.. musi teraz on ja przebrac ;)) bo chyba drugi raz cos wycisnela dzisiaj .. ufff!

Ze spaceru nici dzisiaj, bo naprawde padalo i kapalo okrutnie.. nieprzyjemnie brr..
Ale pojechalam sobie na cmentarz do dziadziusia - musialam sie troche przejechac, odpowiednia predkoscia :] .. z odpowiednia nutą ... chociaz tyle... posprzatalam snieg golymi rekoma <cipka nie wziela nic ze soba...] zapalilam swieczuszki.. ehh...

My byliśmy dziś z Igim na dworku,ale tylko na chwilę, bo deszcz nas złapał.Dla niego miałam folię ale dla siebie nie miałam parasola:(
Maja byłaś sama czy z Polusią?? Widzę,że się kupki ruszyły, super:)

Kupki-twardziuszki:laugh2:
Sama Jolus pojechalam .. wozka w stanie w jakim jest nie dalabym rady zapakowac, no i ta aura...
Pierwsza samotna godzinka od dawien dawnaaaaaaaaa!

poziomki buziaczki dla ciebie :* dzielna kobieta jesteś, wszystko super ogarniasz. a nam ciebie brakuje, ale poczekamy jak cuś :)
majunia oby te zmartwienia sobie w końcu poszły od ciebie! a sioooo!!!
baaardzo sie cieszę ,że Polcia się "skupiła" :-D a co w koncu zadziałało? czy sama z siebie?
żelka gratuluje ząbka :-)
jolus to pewnie masz sprzątania, co? my planujemy przedzielic pokój i az mnie skręca na myśl o tym kurzu brrrr
hope my tu za niedługo przestaniemy cie poznawać za te nieobecności :-p;-)

u nas dzionek intensywny, M był na zajęciach, przyszła do mnie mama z siostrzenicą. to jest dopiero burza dziewczynka. matkoooo wszędzie jej pelno, głośna, jak to w tym wieku nie potrafi mówić cicho :hmm: no ale jest kochana, przyniosła mi prezent walentynkowy- korale z cukierków :-D

Maja macie śnieg?? U nas już go praktycznie nie ma.

Bra
sprzątania to dopiero będę miała jak M skończy. Na razie to on ogarnia po sobie.Ja już wiem że gruntownych porządków robić nie będę bo nie ma sensu, ogarnę wsio jak będzie koniec. A kiedy będzie koniec to nie wiadomo, bo M pracuje i pod wieczór zostanie mu robić .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry