MajaPolka
Fanka BB :)
Alee slodkooo Bra! Nasza chrzesnica tez jest taka glosna i nie do opanowania, dzieci w tym wieku sa ...meczace ;] ale zawsze nam przynosi prezencik wlasnorecznie zrobiony no i teraz dla Polci tez 
Nie wiem co z tymi kupsami, no po prostu musialy w koncu sie pojawic..
Jolus no najgorzej jak sie cos w lazience dzieje... Snieg splywa wlasnie, jest w najgorszej swej postaci, brudnej ble
Nie wiem co z tymi kupsami, no po prostu musialy w koncu sie pojawic..

Jolus no najgorzej jak sie cos w lazience dzieje... Snieg splywa wlasnie, jest w najgorszej swej postaci, brudnej ble
Ostatnia edycja:
a dzisiaj już wszędzie jest. Na chwile nie można oka z niej spuścić bo zaraz gdzieś włazi coś psoci. No a dzisiaj w nocy byłam na Florydzie i było takie ciepłe morze i tyle muszli i ja zbierałam i zbierałam i nagle w szumu morza wyrywa mnie głos mojego męża "kochanie podaj pieluchę bo jest kupa"

ale Ty masz sny dobrze że Tuska na Floridzie z Tobą nie było hihihi
jem durzo warzyw mięso białe tylko (choć karkówkę w kapuście jedliśmy niedawno;-)) ryby pieczywo ciemne max 2 małe kanapki dziennie bez masła np z serem białym, albo z szynką, jogurciki jabłuszka mało a często tylko mam taką regułę że do godziny 12 jem węglowodany nie same ale np właśnie chleb czy jabłko, musli itp. po południu już samo białko i warzywa dużo wody i colę light;-) Ćwiczę godzinę dziennie codziennie. Na rowerku stacjonarnym 50 min póżniej na podłodze jakieś wygibaski i hantelką triceps czy jak to się tam nazywa, w kolejny dzień 30 min na steperze i 20 na rowerku na podłodze i hantelka. Ja już kiedyś dawno temu schudłam tak 15 kg także polecam jakby co;-) No i zero słodkiego cukru w kawie też czasem w niedzielę ciastko do kawy ale jedno:-(;-) żadnego żarcia na mieście kebabów nie smażę wogóle dla siebie gotuję na parze piekę albo gotuję (muszę bardzo często przez to 2 obiady robić
) ale Franek zajada to co ja;-) Chyba tyle nie katuję się niewiadomo jak że np nie zjem chleba ani pół ziemniaka bo bym nie wydoliła
Dieta i ruch to podstawa kiedyś mi się udało i teraz myślę też się uda;-):-) A ty Joluś co zamierzasz?
) Ja bym sobie urzyła werbalnie na teściach kulturalnie acz dosadnie i stanowczo pokazałabym ile im wolno. Ale ja taka jesem zdzira....