• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Alee slodkooo Bra! Nasza chrzesnica tez jest taka glosna i nie do opanowania, dzieci w tym wieku sa ...meczace ;] ale zawsze nam przynosi prezencik wlasnorecznie zrobiony no i teraz dla Polci tez :)
Nie wiem co z tymi kupsami, no po prostu musialy w koncu sie pojawic.. :confused2:

Jolus no najgorzej jak sie cos w lazience dzieje... Snieg splywa wlasnie, jest w najgorszej swej postaci, brudnej ble

Ostatnia edycja:
reklama
Puściutko jak to przy niedzieli;-)
Bra ale super nocka przespana:-)
Maja ale ruszyło i oby poszło i się Malutka nie będzie męczyć:-( piszesz że przybutowałaś furę? ;-)

Myśmy zaliczyli spacerek ale ciapa niesamowita :confused2: pogimnastykowałam się conieco, mały śpi, mąż ogląda snookera i nie mam co robić to zajrzałam ale pustką wieje.

Witam wieczorem u nas intensywna niedziela. Przemeblowaliśmy sypialnie pozbyliśmy się przewijaka ponieważ i tak już go nie używamy do przewijania (niewykonalne bez udziału dwóch osób a i to może być mało) a jako szafki więc postawiliśmy już u Nadii w pokoju. I teraz mała ma więcej miejsca na rozwijanie swoich nowych zdolności. Wczoraj Nadia przyszła sama na czworakach do kuchni :szok: a dzisiaj już wszędzie jest. Na chwile nie można oka z niej spuścić bo zaraz gdzieś włazi coś psoci. No a dzisiaj w nocy byłam na Florydzie i było takie ciepłe morze i tyle muszli i ja zbierałam i zbierałam i nagle w szumu morza wyrywa mnie głos mojego męża "kochanie podaj pieluchę bo jest kupa":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Karolka no jak mus to mus przylecę i to zorganizuję:-D
Gag co za babska ale najbardziej wkurzyłaby mnie ta lekarka jak tak można.
Bra gratuluje przespanej nocki my mieliśmy jedną taką i też cieszyłam się jak dziecko.
Maja super mam nadzieję że teraz już się te kupki unormują
Kurde lecę trza kąpać Nadię mąż już wzywa. Wpadnę potem może bo @ się skończył:zawstydzona/y::tak::zawstydzona/y:

Staram się go zabawić,żeby nie łaził do tego brudu.No i robię wszystko żeby jak najmniej na podłodze był,ale łatwo nie jest :)

Styna
ty to masz sny:)

Mi się dziś śnił mój kierownik i co.... rano dostałam od niego smsa,a potem dzwonił !

Agacio a co ćwiczyłaś?? Na jakiej diecie jesteś, podpowiedz mi coś:)

Ostatnia edycja:
Stynka:rofl2: ale Ty masz sny dobrze że Tuska na Floridzie z Tobą nie było hihihi:-D Gratuluję Nadusi nowych umiejętności:tak:
Joluś na jakiejś diecie typu dukan czy coś to nie jestem, samam sobie opracowałam:eek: jem durzo warzyw mięso białe tylko (choć karkówkę w kapuście jedliśmy niedawno;-)) ryby pieczywo ciemne max 2 małe kanapki dziennie bez masła np z serem białym, albo z szynką, jogurciki jabłuszka mało a często tylko mam taką regułę że do godziny 12 jem węglowodany nie same ale np właśnie chleb czy jabłko, musli itp. po południu już samo białko i warzywa dużo wody i colę light;-) Ćwiczę godzinę dziennie codziennie. Na rowerku stacjonarnym 50 min póżniej na podłodze jakieś wygibaski i hantelką triceps czy jak to się tam nazywa, w kolejny dzień 30 min na steperze i 20 na rowerku na podłodze i hantelka. Ja już kiedyś dawno temu schudłam tak 15 kg także polecam jakby co;-) No i zero słodkiego cukru w kawie też czasem w niedzielę ciastko do kawy ale jedno:-(;-) żadnego żarcia na mieście kebabów nie smażę wogóle dla siebie gotuję na parze piekę albo gotuję (muszę bardzo często przez to 2 obiady robić:sorry:) ale Franek zajada to co ja;-) Chyba tyle nie katuję się niewiadomo jak że np nie zjem chleba ani pół ziemniaka bo bym nie wydoliła:no: Dieta i ruch to podstawa kiedyś mi się udało i teraz myślę też się uda;-):-) A ty Joluś co zamierzasz?

Agacio skąd ja wezmę taki sprzęcik, nie stać mnie, a po drugie to nawet nie mam miejsca na niego:(
Muszę też przestać podjadać słodycze i znowu zacząć ćwiczyć. Niedawno udało mi się zgubić 3 kilo,ale się trochę opuściłam i nadrobiłam to:(:zawstydzona/y:

Witam się wieczornie....
Agacio dzięki, właśnie zajadałam się wielką porcją frytasów, na kebsa miałam straszną chęć ... ale już mi przeszło i mam wyrzuty sumienia :-D:-D:-D a jeszcze cała czekolada czeka taka duuuuuuuuuuuuuża :-(

Co do teściów, wkurzył mnie M że im uwagi nie potrafi zwrócić. Wkurza mnie, że jak przyjedziemy to traktują Tymka jak lalke z rąk do rąk ( a potem ja wstaje co godzine), teściowa puste babsko co chwile mi uwage zwraca ze ja napewbno robie coś nie tak. Jak chce zmienić pieluche - to po co napewno ma sucho (nie wiem skad ona to wie), jak nie zmieniam godzine pewnie dziecko siurami katuje ... a to chce pic, a to srać a to wogóle ja to nie wiem nic o swoim dziecku ... Napbrałam zabawek do nich, żeby się dziecko pobawiło, a siedziało przestraszone cały czas u teścia albo u tesciowej na rekach i wyciągał rączki do mnie ... (ale no daj się dziadkom nacieszyć póki nie płacze) ... Bez jaj, nie chce im zwracać uwagi bo się obrażają ... a synka olewają - znaczy się co on wie ( My i tak wiemy lepiej) i wszelkie uywagi puszcają mimo uszu. Skończy się tak że nagadam i kontakt się urwie.
Ba teść ostatnio powiedział, że nie będziemy budować takiego domu co My chcemy, bo my się nie znamy - tylko on nam znajdzie super projekt i ten wybudujemy #&*^($&(&_)P^&(&$*#&@
Ciśnienie mnie skacze, jak o tym myśle. Skończy się tak, że zrobie awanture po swojemu i będzie foch na 3 lata i spokój świętyyyyyyyy :rofl2::rofl2:

Bra ja wiem że ty pyś nie wydoliła czekoladożerco;-):rofl2::-D no ale jak się tak wygląda to można sobie pozwolić:tak:
Żelka okrutnico Tyyyyy;-) Ty też możesz sobie pozwolić więc zamów sobie kebabika na moje zdrówko;-)

Joluś steper możesz wsadzić do szafy, na szafę, pod łóżko nie jest duży ja mam skrętny i jeszcze mam ochotę kupić sobie twiseter on kosztuje w marketach jakieś 30 zł a ponoć jest rewelacyjny na boczki:tak: Steper jakoś chyba 150zł zapłaciłam na allegro. Ale jak się zrobi wiosna to zamierzam jakiś jogging wprowadzić:eek: ale obawiam się że padnę po kilometrze. Zapuściłam się okrutnie wżyciu taka gruba nie byłam:no: jestem na siebie zła i muszę się tego sadliska pozbyć:crazy:

Żelka i taki foch byłby najlepszy mój mąż też nie potrafi zwracać uwagi swojemu tacie no ale on się tak nie wtrąca megastycznie jak Twoi teściowie:no: (mąż się właśnie zapytał co piszę, że pewnie piszę że mam cudownego męża heheheh:laugh2:) Ja bym sobie urzyła werbalnie na teściach kulturalnie acz dosadnie i stanowczo pokazałabym ile im wolno. Ale ja taka jesem zdzira....

Ostatnia edycja:
reklama
żelka ja to sie nie pierniczę. wszyscy wiedzą, że JA wiem najlepiej co jest dobre dla Lenki, co jej potrzeba, jak o nia dbać itp. jak za długo u kogos na rękach albo jak nie chcę aby u kogos była to zabieram i koniec. tak było od początku. nikt nie ma mi tego za złe, bo wiedzą, że ze mna nie ma dyskusji :-D nigdy nie miałam skrupułów by zwrócić komuś uwagę, że rąk nie umył albo fajami śmierdzi. to moje dziecko i chcę dla niego jak najlepiej a jak sie komus nie podoba to see u later aligater (choc wszystko oczywiście z kulturką, bez kłótni bo kłócić sie nie lubię- jak nie muszę) :rolleyes2::-D pewnie dlatego moja teściowa mnie nie kocha. ale ja tego nie potrzebuję, wszystkich których kocham mam obok siebie :tak:

agacio kg nadprogramowych nie mam ale to nie wyznacznik do tego by czuc sie dobrze z sobą. przez ostatnie wydarzenia wyglądam źle i nijak nie wiem jak się podrasować ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry