• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Byłam z siostrą na spinningu się wyżyć, położyłam Majkę i mam czas dla siebie, ale nie dam rady, bo jestem padnięta. Przedwczoraj byliśmy u znajomych na meczu, nakrzyczałam się i naszalałam, w domu byliśmy o 1.oo, a o 5.oo Maja wstała. Spałam niecałe 4 godziny. Nie odespałam tamtej nocy i to się rzuca na każdy dzień teraz.
Na mecz zrobiłam babeczki białoczerwone, które wszystkim smakowały, jak macie ochotę na przepis to służę - na odpowiednim wątku oczywiście.
Idę myć się i spać. Pot po spinningu miałam nawet na tyłku na spodniach, o bluzce nie wspomnę jaka w ciapki, taki był wycisk.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja. Pogoda u nas dziś do doopy..za dużo Wam słońca wczoraj oddałam :P Wstaliśmy dziś z Igorem o 10tej :szok: Już dawno młody nie dał mi tak pospać.
Zamawiam sobie pogodę na weekend bo jedziemy do mojej sister:)

Muli mnie przeokropnie więc pewnie zaraz bryknę spać z młodym ( tak tak mały glut śmiga po chacie i ani myśli spać iść :( )

Matusia w sobotę kolejny mecz:)

Witam się. U nas dziś słonecznie od rana, mam nadzieję, że już tak zostanie.
Mamy problem ze spaniem w ciągu dnia, napisałam już gdzie trzeba o co chodzi. Żal mi tego szkraba mojego, bo ja wracam z pracy a on nie ma już siły na cokolwiek, tylko chodzi i stęka.
Poza tym to jako tako u nas, nic ciekawego.

reklama
hej laseczki,
no i leje, ma sie do jutra wypogodzić!!!:-p

dzisiaj w robocie, nastrój nieco podły, bo muszę jechać a mi się nie chce:-D
na razie jem w domu śniadanko,
buziaki i miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry