reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Jolek Lot był opóźniony o kilka godzin i jeszcze mój tata chciał wcześniej wyjechać na wypadek korków i drogi nie znał więc to też kilka godzin nam dało.

Ech do piątku to się cmoknij agacio :p bo ja za włączenie numeru muszę zapłacić. A przechodzisz na abonament czy na kartę??

Styna mogliście iść miasto pozwiedzać:)

Nie zdążę Was poczytać, bo szukam jeszcze ofert. Mężusia dziś wali w łeb, to wolę na kompie siedzieć.
Futrzaczku, my jedziemy do Kołobrzegu.

A Maja do kolekcji swoich wyczynów ma poranne obcięcie sobie opuszka palca tatusia maszynką do golenia. Krew nie do pohamowania, a ja na obrotach do pracy:no:.

Jestem ale na chwile bo zaraz meczyk ;-):-)

Matusia- racja przypominam sobie że już kiedyś pisałaś :tak: a co ten mąż Twój wywija?
Basiek- to ładnie to wiadomo że na bank obsługa ... dziwie się trochę że policja nic nie ustaliła ehhh no trudno :((Agacio- miłego domowego spa i fajnie że dzionek udany :-)
Joluś- Nas też pogoda nie rozpieszcza... teraz pada

Dziś Szymuś miał zakończenie w przedszkolu , dostał książeczkę dyplom i wszystkie swoje prace a Panią podarował czekoladki , a co do nowego przedszkola to wypisałam go z tego normalnego państwowego i zapisałam do tego z Familijnego Wrocławia- pieniążki zapłacone więc póki co odwrotu nie ma - mam nadzieję że będzie zadowolony .
a Filiś mój się przeziębił ma katarek i pokasłuje.

Ojej Matusia aż mi ciarki przeszły. Biedna Majcia.Ucałuj od cioci i podmuchaj w paluszek :* A skąd ona tatową maszynkę dorwała???

Mój młody ma brodę strasznie obitą i porysowaną. Niedzielę miał taką pechową:/

A ja właśnie odkryłam kolejnego zęba u Igora:) Wszystkie czwórki nam wylazły i mamy już 12 ząbków:):):)

Futrzaczku zdrówka dla Filipka. I co możesz Szymcia na dłużej w tym familijnym zostawiać??? To Wy z góry musieliście zapłacić??
U nas całe szczęście nie padało dziś i pranie się jeszcze majta za oknem:)

Ostatnia edycja:
Joluś na kartę przechodzę teraz wszycy moi znajomi mają w play jakaś moda wielka na to;-)
Matusia o matko aż cały opuszek bidulka kochana ciocia dmucha palusia
Futrzaczku mam nadzieję że będziecie zadowoleni, a najważniejsze żeby Szymek był zadowolony:tak:

Matusia bidulka mała, no ale swoją drogą tatusiowi w cztery litery nakopać za to że trzyma takie rzeczy w zasięgu ręki.
Jolek gratulaje zębola9o0o90o99o09o0o90o90o90o0o0o0oo9o9o9o9o9oo9o9o0=[[[[[[[[[[[[[[=[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[/

edit. Jolek druga cześć wiadomości to od Nadii zaszyfrowana wiadomość dla Igorka

Futrzaczku na pewno będziecie zadowoleni, zdrówka.

Ostatnia edycja:
Ja może za jakiś czas też zmienię sieć ale to jeszcze trochę czasu ... Play zagarnia klientów innym sieciom:):)

reklama
Matusia, aż mam dreszcze, brr. Ucałuj Majcię w paluszek od ciotki.
Jolus, Twoje słynne pranie za oknem:)
Styna, gratki dla Nadii!
Futrzaczku, powodzenia dla Szymcia!

Mało się pojawiam ostatnio, bo praca na 3 etatach mnie wykańcza. Dziś dwa razy w ciągu 8 godzin byłam w łazience, a wodę na kawę zagotowywałam 3 razy zanim ją ostatecznie zalałam... Masakra po prostu. Wciąż tylko ludzi przyjmuję, a i tak kolejki się tworzą.

Do góry