reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witam!
Jolek wczoraj bylismy u lekarza opisze w odpowiednim wątku co i jak! Gratki nowych ząbków!
Matusia ajajaja biedna Majeczka, całusek w chory paluszek od cioteczki!
Aina super, że przeprowadzacie się do Toronto!
Styna gratki dla Nadii!!
Persefona na pewno będzie dobra ocena!

u nas pogoda extra:)

edith: Agacio napisałaś, ze widzisz zdjęcia dziewczyn na fejsie ze spotkania a ja ich nie widzę wiedzieć można czemu??

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór:-)

Witam się wieczornie wykąpana wypachniona relaksuję się:-p Coś ktoś pisał o jagodach a sio a sio bo nie mam w domu:crazy:
Alex zdjęć nie było tylko dziewczyny coś pisały o wspólnym spotkaniu;-)
Franciszek ma dwa nowe ząbki dziś dojrzałam górna dwójka i jedynka razem sobie wylazły więcej perełek do szorowania:-) Byliśmy dzisiaj u mojej kuzynki chłopcy się baili Franek i półtora miesiąca starszy Arek gdzieś tam leżała drożdżówka z toffi i mój madry syn wysmarował kolegę masą toffi po włoskach heheh:-D

Jednym okiem oglądam mecz, a drugim okiem tu zaglądam:) VIVA ITALIA!!!:)
Jutro ostatni dzień pracy na 3 etatach, od poniedziałku będzie już lżej, nie mogę się doczekać.
Poza tym wszystko wporzo u nas. Mam zaproszenie do pizza hut ważne do poniedziałku i muszę się w końcu wybrać, ale jakoś brak mi czasu. A jak przepadnie to żal mi będzie.
Basiek, Jaipur dobrze prawi, jedź, baw się dobrze i zajmij się sobą przez chwilę. Marti będzie pod dobrą opieką, możesz być spokojna.
Jaipur, a jak tam nianior się sprawuje? Nadal jesteś taka zachwycona?:)

madzikk zabierz mnie ,zabierz mnie, ja na pizze zawsze chętna:rofl2:

nianior im dalej tym lepiej:-p Chociaż nie wiem czy przyjdzie do nas jutro bo jej wysłałam mmsa z kupą.W nocniku, bo junior wieczorem się popisał.Oby tego nie potraktowała osobiście:-D

Jaipur a Ty nie masz czego fotografować ????????:-D
Z Olsztyna jest Karolka,ale obecnie ona germani :p

Basiekk zboczuchu;-):-p jedź jutro i korzystaj z chwili dla siebie.Tylko nie zbałamuć
żadnego kolegi z pracy

Agacio gratuluję kolejnych perełek. Pomysłowy Franczesko jest:)

Madzik jeszcze tylko jutro i odsapniesz:)

Alex no to mykam na odpowiedni wątek poczytać.

Nogi mi w doope włażą!! 3 dni siedziłam w domu a dziś pół dnia z Igim spacerowaliśmy.Ech jak ja uwielbiam ciepło. Zaklinam deszcz,żeby nie padało przez całe lato.

sialala sialala :-) uhhh jak ja się cieszę że Niemcy odpadli :tak::-) od razu lepszy sen będzie :-)

Joluś- a deszcz zaklinam z Tobą !!!! Ommmmmmm ommmmm ommmm ! :-)

do juterka :*

reklama
Hejka
U nas też słoneczko:-):-). Zdecydowałam się jechać na te kajaki, choć nadal nie jestem przekonana, ale słowo się rzekło, jestem zapisana na listę. Mąż z Marti mają po mnie przyjechać jak się skończy.
A na jutro mam 2 kosze prania:dry:.

Do góry