reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Czesc dziewczynki.
Jutro juz egzamin, mam nadziej ze po wszystkim bede miala troche wiecej czasu dla was . Trzymajcie prosze kciuki za mnie :tak:

poza tym wszysko u nas ok.

milego dnia moze uda mi sie choc troche was poczytac...

p.s. Jaipur szkoda ze mnie nie ma teraz w Olsztynie bo moglabysmy sie spotkac... Ale jak juz tam bedzie to pozdrow ode mnie moj ukochany Olsztyn.

Ostatnia edycja:
Witam!
Ale się cieszę bo przedłużyłam urlop wychowawczy o miesiąc jupppiiiii czyli wracam do pracy we wrześniu, bo moja mama nie może się zająć małym w sierpniu:)

Pogoda super!!
No to zaczęły się wakacje!!
Buziaczki

a ja się zdrzemnęłam godzinkę , a D i Filis śpią od 8.30 :szok::-D:-)

teraz czas na kawusię :-)

Basiekk- super że się zapisałaś ! baw się dobrze :):*
Karolka- trzymamy mocno kciuki! :-)
Karolqa- ale extra! całe dwa tygodnie toście zaszaleli :tak:;-) a gdzie dokładnie jedziecie ?
Alex- cieszę się razem z Tobą :))) super że się udało :) i jeszcze jedno fotki na :ninja2:

Ostatnia edycja:
Witajcie bbabki,
wczoraj zaglądałam w pracy,a le nie chciało mi się udzielać:zawstydzona/y:

jaipur - ja też się cieszę jak kupa jest w nocniku,ale fotografować JĄ?!? bleee:-D
alex - kolejny miesiąc wakacji - zazdroszczę:-D, teraz macie dosyć czasu na odstawienie od cyca;-)
karolka - powodzenia!
basiek - mądra decyzja, nie pożałujesz, zwłaszcza, że pogoda się super zapowiada:tak:
karolaq - udanego wypoczynku!

nie pamiętam co jeszcze:zawstydzona/y:

ja mam teraz trochę roboty, bo przyszły tydzień się urlopuję:-D
nie wyobrażam sobie pakowania - wszystko trzeba wziąć od czopków przeciwbólowych na nocniku skończywszy...
na razie to tyle.

Witam się kobitki moje kochane. Co za pogoda...tak może być już zawsze.Zaliczyliśmy już spacer i zakupy. Młody śpi a ja śmigam obiad robić bo jak dzieć wstanie to lecimy na dworek :)
Młody dziś jakiś ryczący od rana więc muszę mu zajęć szukać żeby nie myślał o marudzeniu :tak:

Karolka
kciuki zaciśnięte, daj znak jak będziesz miała wyniki.

lepi
udanego urlopu:)

Karolq dwa tygodnie ??? mam nadzieję,że pogoda Wam dopisze. Udanego wypoczynku:)

Futrzaczku
od 8:30?? My o tej porze wstaliśmy z Igim:)

Basiekk miłej zabawy na kajakach:)

Alex miesiąc dłużej będziesz z Olinkiem:)

Hello
2 dni wymarzonego upalu u nas - po 3 dychy - oszalec mozna :) ..wlasnie idzie mega burza - rano tez byla - ale huczalo!!!

U nas nic ciekawego, Pola szaleje, zdrowa, chodzic sama jeszcze nie zaczela - a juz chodzacym gratulujemy! :tak:
Oraz nowych zęboli, bo widze, ze wysyp byl :p

Basiekk
- milego kajakowania! I fajnie, ze wesela takie udane, mimo Twoich obaw :)) - ale jak sie udalo z karmieniem nocnym? Martysia juz sie nie budzi tak czesto, unormowalo sie juz u Was? Buziaki dziewczyny ;*

Aina
- to kiedy nad morze? :D Lecicie z Mama do Wladyslawowa tak? Super, ze nocki bez cysia takie udane! Jak ząbki Jasinkowe? :***

Karolq
- udanego wyjazdu i pogody!

Karolka
- powodzenia na egzaminie! daj znac jak poszlo.

Persefona
- gratki dobrych ocen! Oby tak dalej :)

Jolus - my tez przed 9 wstajemy :p tzn Pola, ja troszke pozniej..

Alex - swietnie, ze moglas przedluzyc wychowawczy! Lato Wasze :DD

Dziewczynki witam się i o radę proszę. Małż ma jutro urodziny ja zapomniałam tzn. nie wiedziałam że jutro już 30 i nie mam jeszcze prezentu macie jakiś pomysł???

reklama
Styna kochana upiecz tort:):) Do tego możesz dokupić jakąś fajną grę bo z tego co pamiętam to on maniak :-D

Maja
w końcu i do Was lato przyszło:)

U nas też ciepełko. My zaliczyliśmy popołudniu plac zabaw. Widzę Igor już śmielej do dzieci podchodzi.Jeszcze nie ma szału ale widziałam dziś postępy.
Ja wychodząc z piaskownicy potknęłam się i uderzyłam paluchami u nogi w dechę, myślałam że się posikam z bólu. Zacisnęłam tylko zęby żeby nie krzyknąć. Teraz mam sinego, spuchniętego palca. M mnie straszy pogotowiem bo nawet dotknąć nie mogę :( Od tego piznięcia lakier mi się starł, a wczoraj pazury malowałam:growl:

Do góry