reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Futrzaczku mój młodzain właśnie szykuje się do spania. Byliśmy na spacerku jak tatuś z pracy wrócił. Karmiliśmy łabądki i puszczaliśmy bańki.Ile radochy było. Ech super pogoda się zrobiła aż się do domu nie chciało wracać:)

Jaipur tylko Ty mi żadnych wirusów nie przywoź do trójmiasta :p

Hope super że podróż pociągiem udana:)

Styna widziałam fotki na fejsie. Widać imprezka udana była :p

reklama
Jaipur pakuj w słoik i zostaw w domu :p
Polukałam dziś na mapie i znalazłam tą Twoją ulicę. A Wy jakieś mieszkanie wynajęliście czy tam jakiś ośrodek jest??

Andzia
miesiąc szybko zleci :):*

Hej kochane:tak:
Pogoda śliczna, ja jakaś śpiąca dzisiaj:baffled: czytałam do 1 w nocy bo mnie książka wciągnęła. I off kors ogóry małosolne robiłam i mam dość.

Madzik
co jest? Kiedy na urlopik pociskasz?
Karolka gratulacje zdanego egzaminu
Jolek dobrze, że już jesteś:tak:

reklama
He he witam się z rana:) Młodzian JESZCZE śpi a ja krążę po chacie:) Pogoda od rana super więc plan na dziś - plaża!:-):-)

Madzik
kochana co się dzieje??????

Basiekk co za książka Cię wciągnęła "jak kisić ogóra"? :-D

Ostatnia edycja:
Do góry