reklama

Maj 2011

reklama
mnie jeszcze nigdy nie idało się zgubić tyle kilogramów ile bym chciała, a i tak zawsze wracało ich więcej niz zgubiłam. Może maluchy dadzą nam popalić i nie będzie czasu na leniuchowanie tylko ciągle coś.

Idę kochane spać.
Pozdrawiam i zycze kolorowych snów.
Buźki papapap

reklama
widzę wszystkie udciekły a ja dopiero przyszłam..
sorki , wczoraj byłam taka padnięta po spacerze że raze m z małą zasnęłam o 20:zawstydzona/y:
a dzisiaj od rana już D zabrał nas na zakupy świąteczne:sorry2: no i ak pozbyłam się sporej sumki:-D
ale za to już wszystkie prawie prezenty pokupione:tak:
więc się cieszę..

widze temat kaski... no tak pieniądze szczęścia nie dają.. ale za to zakupy jaką radochę:-p:-D
a tak na poważnie to ja będę bezstronna bo i rodzina i zdrowie ważniejsze, no ale i bez kasy to tylko zliczanie grosza do grosza i nerwy , a jak ktoś chory to bez kasy się nie wyleczy za bardzo..
także pieiążki sa nam potrzebne, ale napewno nie ma co ich stawiac na 1 miejscu bo są ważniejsze rzeczy które trzeba pielęgnować i dbać o nie:tak: kasa to tylko dodatek który nas rozpieszcza;-)

jeśli chodzi o prawko to ja już mam je 6 lat z hakiem i ciesze się ogromnie :tak:
bo bez prawka i auta to jak bez ręki:sorry2:
jolek gratuluję awansu na ciocię:-D

lepidoptera ale to nie ja pisałam, to chyba Kamcia nie chce mi sie wracać i czytać ale to nie ważne, tak masz rację u nas to zaraz coś cię bedzie swędzieć, upławy a u nich ze względu na tą cewkę żadziej są objawy
ja nie w temacie?
może i ja pisałam może nie , żebym chociaż wiedziała o czym;-)
marzena pochwal się pochwal:tak: ja lubię oglądać takie właśnie robione duperelki:tak:i pewnie nie tylko ja jedyna.. bo widziałam że dziewczyny też są ciekawe:-)
basiek życzę powrotu do zdrowia i to szybkiego .. bo wiem jakie to męczące z grypą w ciąży:dry:

jeszcze miałąm komuś coś odpisać ale już zapomniałam:zawstydzona/y:
bo za dużo naprodukowałyście:-p
dobra ja będę zmykać bo dziś po tych zakupach też padnięta jestem ...
jak coś sobie przypomnę to jeszcze dopiszę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry