reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Marzena, zazdroszczę Chorwacji! Nasi znajomi byli chyba 3 czy 4 razy z rzędu i wciąż nie mają dosyć, a mówią, że czują się tam jak u siebie.
Jolek, trzymam kciuki za usg i dopinguję Cię mocno w diecie &&& Jesteś silna babka, na pewno dasz radę.
Maja, to interesującą nockę miałaś:-D Powodzenia u fryzjera.
Futrzaczku, Jolek ma rację, noc nie jest od oglądania zdjęć;-)

Właśnie gotuję ziemniaki, a jak dzieć wstanie to będziemy robić kopytka. Nie pamiętam kiedy jadłam je ostatnio:) Taki mnie smak naszedł, że muszę dziś zrobić i koniec:)

Nie chcę zapeszać, ale dziś jak odbierałam Julka ze żłoba to wcale nie płakał, a wręcz wyszedł uśmiechnięty:happy: Nie macie pojęcia jaka byłam szczęśliwa jak go zobaczyłam. Pani mówiła, że ładnie zjadł i pięknie się bawił. Co prawda popłakiwał jeszcze, ale podobno naprawdę super dzień dziś. Może to jakiś przełom. Rano miałam takie fatalne nastawienie, a tu proszę co się okazało:-) Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie :-*

reklama
maja - niezłe atrakcje:sorry2:
marzena - piękny kraj, marzę żeby jeszcze kiedyś pojechać i zobaczyć Jeziora Plitwickie, park Krka była dla mnie jak raj na ziemi, a tam podobno jest jeszcze bardziej urokliwie
alex - dużo miłości, coraz bardziej dojrzałej - jak wino, na następne wspólne lata!

Dziewczyny, cisza dzisiaj, cisza! prawie wcale nie ma telefonów, maili itp. spraw do załatwienia za osoby, które zastępuję i wyrobiłam się z moją robotą. Cudnie, hahaha Jutro kończą urlopowanie, więc już tylko moim się zajmę, wraca kumpel z pokoju, ale to już mnie nie cieszy, bo bez niego czuję się bardziej swobodnie.

Lepi super odsapniesz sobie troszkę:):)

Madzik nie cieszmy się żeby nie zapeszyć, ale kciuki dalej zaciśnięte za Julka &&&&&&&&&&&&&&

Alex no to impreza będzie. Buziaki dla Was :*:*:*:*

My po spacerku. Ciepełko jest pomimo wiatru:) Młody wczoraj moczył nóżki w fontannie na skwerze a dziś zdecydował się nawet do niej wejść :confused2: nawet paniczowi średnio ciepła woda nie przeszkadzała :)

Ja też trochę podczytuję, może wrócimy z wczasów wcześniej - pogoda kiepska, teść się przeziębił :-(
Madzik super, że Julek miał udany dzień w żłobku, trzymam kciuki by było coraz lepiej
Alex wszystkiego naj :-)
Wspominaliście o Chorwacji, my po tegorocznych wakacjach też rozważamy taki wyjazd.

Witam. Urlop udany odpoczywamy i wytapiamy tłuszcz w tym upale. Nadia w siódmym niebie rano jak tylko otworzy oczy od razu krzyczy "siosia". Z dziadkiem i babcią spaceruje pod wieczór bo w ciągu dnia to w domku najchłodniej:)
Maja ​przez te upały to chyba nam nie wyjdzie:(

reklama
ooo nie mam majowego posta z rana... :szok:

dobra zacznę od sernika :-p zrobiłam ala rosa :-) pyyycha rozpływa się w ustach ! z jagodami się zastanawiałam ale w koncu nie zrobiłam.. nastepnym razem ;-)
madzik a ile już Julek chodzi do przedszkolka??
co do płaczu Vika też mi na pcozatku płakała to pani zaproponowała żebym przez tydzień przychodziła z nią posiedziała pobawiła się zabawkami i tak było a później wchodziłam z nia na kilka minut pobawiłam sie powiedziałam ze wróce po nią ale teraz musze jechać na zakupy czy posprzątać dom i wychodziłam na poczatku też płakała ale właśnie dzięki temu nie płakała za długo :-) a wręcz później mówiła "no mama idź już" :-p
alex to wesoło mieliście :-) a jak Ty reagujesz na takie zachowanie Oliego?? bo ja uważam ze owinno sie tłumaczyc dziecku że powinno się dzielić mimo ze to są jego zabawki.. o coś mi się przypomniało ale to nie na ogólny temat :-p
marzena zazdroszczę wyjazdu :-) mam nadzieję że bedziecie się dobrze bawić

Do góry