reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witam laseczki. Ja dopiero teraz bo my prawie cały dzień na dworze spędziliśmy.Pogoda średnia bo wiatr pizgał i słońce się chowało, ale co tam.

Marzena współczuję akcji z klientami! A co teściowa na to??? Szerokiej drogi i udanego urlopu:)

Hope wszystkiego nie wiem i nie chcę wiedzieć...:p

Madzik mam nadzieję,że Juliś zniósł żłobek dzielnie. A co z tym autem coś poważnego?? Co tam u lekarza kochana?

Maja gratuluję ząbka. Współczuję wieczornych akcji z zasypianiem. Cała ulica powiadasz jęczała:szok: sex grupowy:-D
Chcemy zdjęcie w nowej fryzurce:)

Lepi
w końcu trochę odsapniesz. Może to przejściowe zachowanie Zosi:)

Basiek teściową zwolniłaś??? :-D No to istny zwierzyniec Marti ma u babci:) A co Ty tak dziwnie do roboty wracasz w piątek?????

Jaipur Juniorek macha matce papa bo gdzie kota nie ma tam myszki harcują :p

Styna gratuluję ząbka:)

A ja tak wczoraj się chwaliłam,że młody ostatnio w dzień sam zasypia i dzisiaj w nagrodę ponad godzinę się z glutem męczyłam zanim spać poszedł:wściekła/y: Zasnął pod samym domem jak ze spaceru wracaliśmy a jak go w domu do łóżeczka włożyłam to koniec spania i co chwila jakieś akcje mi urządzał:crazy:
Do południa byliśmy na spacerku z kolegą który nic a nic się mamy nie słucha i Igorek próbował pomałpować troszeczkę. Zresztą całe popołudnie jak w domu to wredny był,aż tatuś był w szoku:/

reklama
Witam ponownie
Właśnie uporałam się ze stertą prasowania uff mam z głowy, jak ja tego nienawidzę:confused2:.

Joluś wiem obiecałam Ci przepis na makaron z cukinią, pamiętam, ale na urlopie jeszcze nigdy nie udało mi się ogarnąć całego bb znaczy wątków w naszym maju bo co zacznę dwa wątki i gwiazda się budzi:confused2:. Obiecuję, że jak wrócę do pracy to napiszę tam mam więcej luzu:-D.
Jeszcze jestem ciekawa co Madzikowi powiedział lekarz, pójdę sprawdzę czy napisała zanim zasnę na siedząco.

Bosz niech ktoś za mnie się wykąpię :rofl2:

jolek to z nami byłas na spacerku?:rofl2: chociaż przedtem musiał przyjść inny kolega jak wredny był.Bo wredności nie umiemy.(tzn juniorek nie umie, mama to wiadomo)

Jeszcze muszę przypomnieć Jaipurce, że miała wkleić przepis na sernik z jagodami taka wersja krok po kroku specjalnie for Basiek:-D. Jeżeli już wkleiła to spoko bo jeszcze w tym wątku nie byłam:rofl2:.

Basiek przepis na sernik ja posiadam, ale to tak poza bb dostałam :p
Przypomniałaś mi że mam kilka rzeczy Igora do prasowania,ale teraz to już trudno nie ruszam. Aaaaaaa ja muszę dziś głowę umyć i mnie się nie chce:(

Jaipur niestety nie z Wami:(

Wpadam wieczorkowo życzeć spokojnej nocki wam i maluszkom. Nie jest to łatwe w tych upałach...
Ja dziś miałam zapracowany dzień. Włożyłam 44 słoiki papryki, zrobiłam 3 prania i kupiłam małej strój na gimnastykę. Jeszcze poza tym wyprawka nam została...zeszyty,kredki,książki itp.
jolek mały Filipek ma się dobrze.Jest bardzo ciekawski świata.Mało śpi,ale nie płacze tylko rozgląda się wokoło.Taka spryciula ;) A co do fascynacji..Od zawsze kochałam dzieci i sama pragnęłam je mieć jak najszybciej,dlatego jestem mamą już dwójeczki w tak młodym wieku. Ale niestety nie zdecyduję się na trzecie. Chyba,że byłby to wypadek przy pracy :p Ale wolałabym nie.

Poza ty życzę: Julkowi życzę pogodnych dni w żłobku bez płaczów, Nadii wygrania konkursu, Olinkowi pozbycia się samolubnych nawyków, Igusiowi ostrożności na wybiegach, Prezesowi odrobinkę wredoty, Martusi i Zosi bezstresowych rozstań z mamami, Polci wyciszenia, a Mateuszkowi udanych wakacji :)

A wam kochane mamy życzę NIE ZWARIOWANIA przy tej chwiejnej pogodzie! :D

Ostatnia edycja:
Basiekk no ja Cie podziwiam! .. w taki upal prasowac.. ja mam taka halde do wyprasowania, ze swiat takiej nie widzial!!!!!
Ale nie dam rady, caly dzien plyne..

Tez na obiad robilam sos cukiniowo - pomidorowy do makaronu, bardzo lubimy, czesto zajdamy, potem pod koniec lata mnie mdli na sama mysl - tzn raz mdlilo, to byla jesien 2010 ;-);-)

Madzik :laugh2::laugh2:

Ale jaja by byly gdybym tak nagrala w nocy to bzykanko i puscila do posluchania Wam :-D

Jolek
- moj Igus wredny??! eeeee wydawalo Cie siem :pP

reklama
Niech któraś pranie za mnie powiesi :( Ja się mogę wykąpać bo pod prysznicem to 3 minuty, tylko gąbką przelecę i już :)

A mi się nie chce nic dzisiaj. Teraz mi się nie chce wstać od lapka chociaż spanie już gniecie :crazy: Ciśnienie jakieś marne chyba.

Ale trzeba się zmobilizować bo jutro gotowanie obiadów na 8 dni :D:D:D

Do góry