reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

Wczoraj miałam egzamin po południu i kasy były zamknięte.A bez opłaty nie mogę ustalić następnego.Może dziś małżowi się uda jak szybciej skończy :) A na grochówkę zapraszam :)

reklama
styna to ten chłopak którego podejrzewałaś że się na Ciebie gapił tak ? on ma te 20 lat ??
no a co do sprzątanie to się nie dziwię :-) tez bym w takim stanie nie szorowała wszystkiego , tym bardziej wiedzac że sie wyprowadzam za miesiąc....
styna to kciuki za koleżankę .. biedna tyle przeszła ! oby Tym razem się udało :-)
futrzaczku u nas to przedszkole co Viki wczesniej chodziła to swięta nie swięta i wakacje nawet cały rok czynne ... :-p to do końca wakacji pochodziła , a to nie .. wsyztskie świeta i wakacje wolne :-p ale fajnie bo dłużej z nią posiedzimy i musze ją lekko wyciszyć bo ostatnio stała się bardzo nadpobudliwa , no i przestała rozumieć słowo nie wolno .. bo "ona oi tak chce" więc mam czas żeby spokojnie z nią popracowac nad zachowaniem :-)
persefona no ja bym sie wkurzyła jakby były wypisane ale nie wysłane tle czasu :/ ja to miałam nawet nie wypisane :-p ale już wysłałam i licze że dojda na czas ;-)
basiek matynka jest słodka hahaha :-D

u mnie okna od zewnątrz pomył lokator :-p w środku ja z tydzięn temu myłam bo naklejaliśmy naklejki więc musiałam ;-)

Dziewczyny co jest, gdzie się wszystkie podziały??????

Witam się jako pierwsza. Nocka u nas znowu do niczego, młody się budził z płaczem, nie wiem czy to po tych temperaturach mu jeszcze zostało czy co? :(
Wczoraj wieczorem wielka radość bo przyszła paka od mojej cioci no i oczywiście prezenty pod choinkę przysłała:) Igi był pod wrażeniem wielkiej paki jaka przyszła :)
Zdjęcie1298.jpgZdjęcie1300.jpg

Ostatnia edycja:
Hejka

ojj ale puściutko ... :-D

a u Nas jak wczoraj nic nowego to dzisiaj lawina... i to nie koniecznie dobrych info :-( rano nie odpaliło nam auro , coś tam z rozrusznikiem , i Damian ma silne zapalenie oskrzeli jeszcze chwilę i byłoby płuc jak to lekarz określił , więc lipka. Na dodatek w centrum u Nas groźny wypadek autobusu , jedna osoba nie żyje... :((

Joluś- ale super paka!!! pochwal się co tam ciocia - mikołaj wysłała :-):))

edit: ok zmykam , trzeba coś ogarnąć , obiadek wstawić i nie wiem czy autobusem po Szymka nie będę jechać bo nie wiem co z tym autem ...;/ ehhhh

Ostatnia edycja:
Witajcie,
jolek - wow, ale paka, własnie, pochwal się ;-):-D

futrzaczku - właśnie słyszałam w radiu o tym wypadku...

chwilowo spadam, bo mam full roboty, "kumpel" zza biurka się ze mną podzielil :/

Witam!Ja jakoś ostatnio nie mam weny do pisania chyba a czasu to przede wszystkim. Wigilę wyprawiam u siebie, a jeszcze nic nie mam zrobione. OMG kiedy ja to zrobie to nie wiem. A jeszcze we Wigilie idę do pracy, bo w poniedziałek musiałam wziąść ostatni dzień urlopu-opieki na dziecko, bo młody tak strasznie za mną płakał, że mama moja nie dawała sobie już rady, więc o 9.30 wyszlam z pracy i juz nie wróciłam. Tak więc teraz muszę iść w Wigilie do pracy. Oliwierkowi wychodzi ostatni trójeczka i chyba juz bedziemy mieli komplet, bo piatki to chyba poźniej wychodzą?
Basiek ale Marti słodko wygląda na tym krzesełku::)
Jolek wow jaka paka.
Futrzaczku zdrówka dla synka.

Dziewczyny paka duża bo prezenty muszę rozwieść po reszcie dzieciaczków a do tego tam trochę rzeczy dla M było a no i prezenty dla nas. M dostał zestaw kosmetyków, ja perfumę a Igi dostał matę wodną DOODLEMAT MATA WODNA KRAB SUPER JAKOSC 509968 WAWA (2851128401) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i kurteczkę, był jeszcze kombinezon ale za mały na Igora.

Futrzaczku :*

Alex no to marudka mała z Olinka :( Oby zęby wyszły szybko i się uspokoił.

Lepi dałaś się wkręcić koledze w robotę, a niech robi sam :)

reklama
Witam się szybko.Bardzo słabo się czuję a od dwóch dni to już niemal tragedia. Wstaję z kanapy dochodzę do kuchni i już mi słabo w głowie mi się kręci. Oprócz tego jeść nie mogę ale pić to bym mogła non stop. No i siku latam często w nocy nawet 3 razy wstaję. Dzisiaj przetestowałam mocz i okazuje się że keton jest maksymalnie podniesiony. Mam tylko nadzieję że to nie oznacza cukrzycy ciążowej. No i jeszcze dzisiaj na nockę muszę iść.

Do góry