lepidoptera
Fanka BB :)
madzik - zdrówka! gdyby temp była wyższa, to byłoby wiadomo, że to grypa, a tak hmm??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Pożarła cuksa łakomie bo wiadomo normalnie nie dostaje.
, choć gratuluję Ci serdecznie. U nas też jest lepiej w tej materii bo w nocy wcina tylko raz, góra dwa i przed zaśnięciem obowiązkowo, w dzień nie ma cycania w ogóle. Poza tym śpi nawet ładnie. Dla mnie to i tak niebo a ziemia, bo jak sobie przypomnę pobudki co godzina. Ale żadnego mm nigdy nie chciała pić. I w sumie odpuściłam. Wiem jedno najgorzej jej będzie zrezygnować z cycania przed spaniem. Może spróbuję tak jak Ty <dziękuję, że o tym napisałaś>, że będę jej próbować dawać mm przed spaniem, żeby powoli akceptowała ten smak.Może akurat się przekona. Jak długo to trwało u Was?? Co jej mówiliście?? Jaką butlę macie? Proszę opowiedz mi wszystko dokładnie
, Martysia już sporo rozumie, więc może akurat i nam się uda.
, że domaga się w dzień , czasami przy obcych i głupio tak, nie wiem co jej się zrobiło, w dzień nigdy się nie domagała. Choć nie daje jej, ale jednak. I w sumie nie płacze jak nie dostaje. Czuje, że jak przegapię moment to potem będzie już ciężko.
, mam tylko nadzieję, że kolega nie zaraził Ciebie grypą. Wyślesz mi książkę <prosi ładnie>

U nas do takiego etapu to jeszcze ho ho