reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

Misia a jak sprawy mieszkaniowe Wam się potoczyły bo pamiętam jakieś problemy były i grzyba mieliście??

reklama
Basiek , Matunia jest super. Ja jestem mamooo a te dwa ostatnie o cieniutkim głosikiem. Maja na kaszel brała flegaminę junior 15 kropelek rano a wieczorem sinecod też 15 kropelek.

Styna, zdrówka Kochana, zdrówka, zdrówka Ci życzę. I gratuluję kopniaczków…:tak:

Futrzaczku u nas ok. Mąż dostał odstrzał na byka w trzeciej klasie (cokolwiek to znaczy:eek:) i siedzi w lesie, Mati na wakacjach u moich rodziców a my z Majką same.

Jaipur, aż dwa psiaki? Koledzy dla Koko?

Madzik, trzymam kciuki żeby Julek nie płakał w żłobku. Pewnie jak odchodzisz, a on zapomina, to bawi się z dziećmi i w ogóle, ale wyobrażam sobie jaki to stres i ból dla Ciebie…

Jolek, a Maja to chętna na sanki i na śnieg jak szalona. A kumpelka na szybkiej kawce poł dnia siedziała, to co dopiero jak się na dłuższą kawkę zapowie?:-D

Ypra, zdrówka.

Bubbles, Ty jak zwykle szczęśliwa. Zabiegana, zajęta odwiedzinami, z chor uszkami w domu, ale pełna życia. Zdrówka dla całej trójki Twoich podopiecznych życzymy.

Misia, a ja jak wspominałam i przepatrywałam stare posty, to myślałam o Tobie co u Was i patrzyłam na Twoje konto nawet, że się logujesz. Mam nadzieje, że tu zabawiasz trochę:tak:. Witaj.

Karolka, u nas też śniegu masa. Zdrowiejcie wreszcie biedactwa.

Futrzaczku, przechodziłam problemy z Matiego siusiaczkiem. Jeszcze nie jest ok., współczuję Ci bardzo.

Wy tak o pieskach piszecie, a ja jutro z moją jadę umówić się na operację. Pamiętacie tego guza co nawet w Poznaniu w klinice podejrzewali czy nie jest złośliwy? Okazał się przepuchliną, muszę to w końcu załatwić. Do tego w uchu ma straszny siny ból. Masakra jakaś jak się męczy biedaczka. Biore urlop i jutro z Nią jadę.

Mama po koroografi, jest ok, tylko z nadczynności tarczycy przeszła na niedoczynność.

Ja chodzę na zumbę i jestem z tego bradzo zadowolona, że robię coś dla siebie. Całą paczką chodzimy.

DZIŚ 2 LATA JAK JESTEM Z WAMI :-)

Ostatnia edycja:
Matusia jak się koleżanka na dłuższą kawę zapowie to chyba od razu nocleg będę musiała brać pod uwagę :-D
Na zumbę powiadasz:) Zazdroszczę paczki z którą możesz chodzić:)

Matusia wakacje już u Was są :szok::szok::-D

Matusia no to ferie a nie wakacje :-p moim województwie zaczynają się w połowie lutego.
Trzymam kciuki za Twojego psiaka. A jak tam kupiliście jaszczura Matiemu??

Wstrzymaliśmy sie z tym zakupem. Mati dał się namówić, że latem kupimy.

Dla zachęty na zumbę powiem Ci, że narazie na zajęciach mój ulubiony układ to do piosenki Gusttavo Lima - Balada (Tchê tcherere tchê tchê) - YouTube szkoda, że mogę Ci układu pokazać :-p ale wyobraź sobie :-). Na mnie zumba tak wpłynęła, że nawet jak idę w sądzie korytarzem z aktami pod pachą, to dupa mi się do tańca rwie :-D

Joluś- wygląda obiecująco :)) ale zobaczymy... :)
Matusia- cieszę się że chodzisz na zumbe i robisz coś wyłącznie dla siebie ,a jeszcze z paczką koleżanek to już w ogóle gitara :)) i fajnie że w domciu ogólnie wszystko gra :tak: całusek dla Ciebie na te dwa latka :*

ok laski zmykam bo padam :-D;-)

Matusia to co pijemy dziś ;-)
He he do tej piosenki to doopa zawsze podskakuje czy to zumba czy nie:) Nagraj się i wstaw nam filmik:)
Mi ostatnio siostra na pendrajwa jakąś zumbę wrzuciła ale jeszcze nie przejrzałam tego

Futrzaczku a nie za monotonna??

he he ale się uśmiałam..tej piosenki to ja nie słyszałam http://www.youtube.com/watch?v=i9Lqu0XuZ8c

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie bb-babki :)
Trochę się wczoraj rozkręciłyście, nadrabiania prawie jak za dawnych czasów ;-)

Basiek - wybacz, ale się uśmiałam:-D:-D:-D
Tym bardziej, że ostatnio w chorobie znów się budzi często i nawet nie płacze są tylko dwa słowa: Matuniu cycuś :baffled:
U nas od dawna nocki są przesypiane przez nas wszystkich - najlepszym rozwiązaniem w pewnym momencie (jeśli jest taka mozliwosć), to spanie w osobnych pokojach. Zosia czasem w nocy popłakuje i gdybym spała razem z nią, to na pewno przez sen bym się zerwała i do niej podbiegła, a tak zawsze praktycznie zapłacze (chyba przez sen) i cisza - śpi dalej. Poza tym ja źle spałam, gdy bylismy razem w pokoju, bo wiedziałam, że każdy mój kaszel, czy nawet kręcenie się na łóżku może ją obudzić.
matusia - ja też chce... u mnie w mieście nie ma zumby, a aerobik jakoś mnie nie ciągnie:baffled:
misia - nie poznałam Cię w pierwszym momencie... witaj ponownie :) napisz co więcej o Was.

Zdrówka dla chorowitków!

Do góry