Czesc babeczki moje kochane :*
Ale sajgon mam od rana.. Polka obudzila sie z goraczka,, caly dzien kiblowanie w domu :/ , niewysoka, ale nigdy nie wiadomo co sie rozwinie z tego, a weekend oczywiscie przed nami.. potem zsiusiala mi sie do lozka jak ja przebieralam, odwrocilam sie po pampersa a ta bach! wiec robota wiadomo, zaraz jeszcze posciel musze ubrac, bo czekalam az po praniu materacy wszystko wyschnie, i te materace odwracalam odkurzalam a ciezkie jak cholera! dobra sorka za marudzenie,,, kazdy ma swoje 'ciezary' :-

zawstydzona/y:
Jolus - kurcze no i jak to oko??? boli jeszcze???!!
Polka sie pokurczyla w tym krzeselku jak tak zasnela heheh
Tez wola 'ojejjj' ' ojeeeee, ojaaaaa'

smieszne to co nie?
Madzik - no ten przepis jakis lewy! na pewno z temperatura cos jest nie tak, zeby do tak slabo nagrzanego pieca wsadzac ciasto eeeeee... Ponoc marchewkowe to takie puszyste jest hihiii
Basiekk - apropo tej rybki, to ja nawet nie pamietam kiedy Polcia jadla rybke pieczona! ale dzisiaj kupilam dorsza swiezego i jutro upieke z cukinia i ziemniaczkami mlodymi <ciocia byla, wiec moglam wyjsc na zakupy do miasta>
Jajek dalej nie lubi, takze takie sadzone jajo albo jajeczniczka odpada.. ehh...
Aina faktycznie nieciekawie to wyglada, powiem Tobie, ze mialam takie sytuacje niejednokrotnie - np podczas praktyk -
recepcja w hotelu a tak naprawde mega wykorzystywanie! mycie toalet i 2 pieter plus pokoje hotelowe - norma :/ Jesli sytuacja sie bedzie powtarzac lub pogarszac to lepiej zwiewaj - bo prawdopodobnie kobieta chce wykorzystac Twoj brak doswiadczenia. I dobrze jej powiedzialas!!! :* To zlobek dopiero przed Jasinkiem

my tez chcemy zaczac sie adaptowac do klubu maluszka od przyszlego tygodnia, jak tylko finanse i zdrowko pozwola ....