poziomki
mama 00 08 11 13 15
Witam sie i ja,
U nas w nocy lalo potwornie!
Trza by dzieci wyprowadzic na spacer:-)
U nas w nocy lalo potwornie!
Trza by dzieci wyprowadzic na spacer:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

super, ze mozecie nareszcie wybrac sie do rodzinki i znajomych, kogo jeszcze zdazycie odwiedzic? stad ten plan podrozy samochodem?? czy samolocik z pewnych wzgledow odpadal? ja sobie teraz nie wyobrazam z Polinka podrozy autem, to zywe srebro!
Zobaczysz wszystko zacznie sie ukladac nowym rytmem a czas szybko zleci... 12h tez dobrze - M nie bedzie mial czasu na glupotki a kaska sie przyda. Oby tyko stary pracodawca w c.nie polecial! ehhh pamietam takie historie....

Ja czuję się dobrze stosownie do stanu. Wiadomo mam możliwość odpoczywać bo w sumie nic nie muszę robić, chociaż wczoraj pogoda się zmieniała i miałam cięzko. Mały kopie jak szalony, wyszły nowe rozstępy i brzuchol rośnie jak szalony. Teściu działa mi na nerwy ale on poprostu jest taki i tego sięnie zmieni. Cała rodzina nie może się nadziwić że Nadia sama zasypia i że tak ładnie je.