Czesc Kobitki!
Nadstawiam doopsko do kopa za niepisanie

U nas wszystko dobrze, dzieci odpukac, tfu tfu i czary mary, zdrowe! Czeka nas kolejny skan pod koniec czerwca.
W Polsce bylo super! Trafilismy piekna pogode i w Gdyni i we Wrocku. Wesele brata lux zabawa, bratowa miala piekna sukienke, a ze jest instruktorka fitness to i figure ma ulala

Jolus zapomnialam Ci powiedziec ze na Batorym na tej wielkiej reklamie klubu fitness jest wlasnie moja bratowka

)
Poszwedalismy sie po plazy i molo w Sopocie i Rewie, po drodze do Wro zaliczylismy park dinozaurow kolo Gniezna. We Wroclawiu wizyty rodzinne i aquapark i moje ukochane lody na pl. Solnym. No i jak wiecie udalo mi sie spotkac z Hope, Jolcia i Futrzaczkiem, z czego sie bardzo ciesze.
Zal mi bylo wyjezdzac, bo zostal moj najmniejszy synek

W domu juz od nowa szalejemy i szwedamy gdzie tylko sie da, a za miesiac znowu do babci fruuu

U mnie osobiscie coraz blizej final kursu z administracji i egzamin z ang. Poza tym po przerwie cwicze z Ewka bo kurde plaza sie marzy

)
Basiek podwojne gratulacje! Fasolki i domku, bardzo sie ciesze, nie forsuj sie Kochanie, dzieciatko teraz priorytet!
Jolusia mnie tez czeka zderzenie z 8! Polecisz dobrego chirurga w Gdyni? Jak sie czujesz?
Poziomki jak Ty dajesz rade? Dziewczynki, brzusio i jeszcze slodkie wypieki co chwila widze, mocarna jestes! Chodz do mnie, prosze!

)
Stynka Kochana, Ty tez bidulko na koncowce z maluchem w domu, znam ten wysilek, trzymaj sie. Ze zmianami odradzam teraz jakiekolwiek, bo za chwile pojawi sie malenki braciszek co bedzie kolejna zmiana i przezyciem dla Nadii. Dobrze, ze dalas spokoj jej i sobie.
Maja ja Cie rozumiem z Twoim uparciuszkiem, bo moj Aleks jest taki sam, troszke spowaznial wreszcie nie trzaska po lbach o zabawki, ale tez zawsze wszystko bylo jego, co ja z nim mialam w ciazy z Filciem, to poploch...
Peresefonka Ty tez oblozona widze, nauka, remont, a tu przy takim niskim cisnieniu i z brzusiem to i energii brak, trzymaj sie dzielnie!
Futrzaczku, jak moi ulubieni braciszkowie

co u Was Kochana?
Alex Kochana, tak sie ciesze.Twoim.szczesciem i zycze samych cudownych zdarzen i coreczki do kompletu!
Lepi moja Kochana, o Tobie tez czesto mysle i zycze duzo duzo pomyslnosci i spokoju.
Jaipur my sie widzimy laseczko, to i wysciskam Cie osobiscie

)
Och, kto jeszcze?
Vi widzialam fotki dziewczynek na fb, cudowne sa!
Matusia napisz cos co u Ciebie, Paula Ty tez!
Bra, Aina!
Buziaki, zmykam zawiezc Karolci koszulke, jutro nasze dzieci graja murzynkow w przedstawieniu w pl szkole, heheheh.