Maja wspolczuje antybiotyku! Wiem co czujesz, bo nasz Aleksio tez swoj pierwszy antybiotyk mial 2 mies. po 2 roczku i tak sie tym cieszylam, ze dziecko nie lyka tych swinstw. Niestety od tamtej pory zdazyl ich juz wypic calkiem sporo

a choroba przy tym pierwszym antybiotyku trzymala go bardzo dlugo.
Duzo zdroweczka dla Polusi!
A na te babke z piaskownicy sie nie zlosc, wcale nie jest powiedziane, ze ten chlopiec zarazil Polcie. Moim zdaniem winna jest tez poferdana pogoda, raz cieplo, raz zimno, zupelnie jak tu!
No i Filipek tez cos zlapal, bo od 2 dni niewyrazny i lekka goraczka 37,9 po nocach, dalismy mocz do zbadania i czekamy na wynik, ale dziecko jest bardzo niespokojne, ma katarek, zle sypia.
Do tego dziwna rzecz, bo pokazuje, ze go boli dziaselko w miejscu przyszlej szostki i jest tam wyczuwalne zgrubienie, jakby na zeba! slyszalam, ze zdarzaja sie takie przypadki, ze szostki rosna predzej, ale hmmm... dziwne, co?
Stynka, ufff, dobrze, ze z Wami ok, skurcze 70 uhahaha, wyobrazam sobie! Trzymajcie sie, ze tak powiem, w kupie!

)
Poziomka, Wy tez! Dawac mi te ciasta! Dawno nic nie pieklam

macie dziewczyny sprawdzone przepisy na torcik bezowy?
Jolus, wspolczuje z tym zebem! Moja mama stwierdzila, ze to betka i ze jak przyjade to pojdziemy usunac te 8, bo jak jej usuwali korzen to bolalo tylko troche, ale dziekuje popsuc sobie wyjazd. Narazie mi nie dokucza, wiec chyba przylece kiedys z nastawieniem na wyrywanie, ale nie teraz.
Ypra, ale Ty masz slodka ta swoja pareczke

jak w ogole sobie radzisz? widze tez wypieki, super!
Futrzaczku, wlasnie czytam, ze zlozona petycje do zarzadu zieleni miejskiej we wro zeby nie zamykali wyspy slodowej na noc, zatem niedlugo bedziecie mogli korzystac z placu zabaw rowniez przy blasku latarni

))
Alex, dobrze, ze bilans wyszedl dobrze, oczko trzeba sprawdzic.
Nam na bilansie u pediatry we wro wszystko wyszlo dobrze, u obu chlopcow. W badaniu palpacyjnym wyszla jej tylko lekko powiekszona watroba u Filipcia, a poniewaz szczepilam Filipkowi WZW-B dopiero wiec zrobilismy mu proby watrobowe i wyszedl mu podwyzszony jeden wspolczynnik, co swiadczy o intensywnym rosnieciu dziecka, kazala jednak wspomniec o tym na wizycie u onkologa. Ta powiekszona watroba moze byc efektem chemii.
Co do cycania dojrzewam coraz bardziej do decyzji, tlumacze dziecku kazdego dnia, ze pojedziemy niedlugo po nowy kubeczek, z ktorego bedzie pil mleczko, a cycy juz nie, bo jest duzy. Udaje sie nawet, ze sam puszcza cyca po chwili ssania, ale na ogol po chwili znowu chce. Wiem, ze bez lez sie nie obejdzie, ale byc moze po wszystkim okaze sie, ze strach mial wielkie oczy...
Dziewczynki, wiedzialyscie, ze
Salsera jest w ciazy? na fb widzialam fotki