Hej kochane moje :*
dziękuje że tak pytacie o Szymusia :* to bardzo miłe
na szczęście to nie angina ale za to zapalenie gardła , antybiotyk oczywiście , ale nie ma tragedii dziś już bez gorączki a co najważniejsze nie skarży się na ból. tylko i tak tych choróbsk za dużo muszę się poważnie zastanowić co tu dalej robić w tym kierunku ...
Styna- Ty Nasz ekspresie! super super super

)) chyba udany seksik zrobił jednak swoje

)) fajnie się tak czyta że rano jeszcze ok że to że siamto a tu nagle bach i Patrick jest

))))) :* buziaczyska dla Was :* daj koniecznie znać jak Nadia zareaguje na pierwsze spotkanie z braciszkiem

)) łaaaa

)))
Maja- a jaki kochana macie antybiotyk ??? odpukać Filiś wypija wszystko krzywi się ale da sobie do dziobka w łożyć a Szymon to niestety różnie i czasami niezłe cyrki trzeba wyprawiać ... teraz mamy amotaks i jest super pachnie truskawkami a najgorszy jaki mieliśmy to klebax ojj nigdy więcej ...
Joluś- kochanie Ty moje :* mam nadzieję że w końcu poczujesz ulgę od bólu , a jak tam kochana zapłacili Twojemu M???
mam tel do kończę później

)
edit: już jestem

)
właśnie Jolcia co tam dostałaś ????? chwal się Nam prędziutko bo ciekawość zżera

))
Basieekk- kotek a Ty opowiadałaś o urodzinkach w końcu ??? kurcze super że macie taką gadułę w domciu

) u Filcia już dużo lepiej niż było ale tak pięknie żeby mówił to mu brakuje jeszcze

a pieluchami to się w ogóle nie przejmuj ... My próbujemy ćwiczymy na razie z mizernym skutkiem ...;/