mojeszczescia
Fanka BB :)
Jak was znaleźć na fb
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem załamana, wygląda na to, że mały słabe zęby odziedziczył po mnie, bo mój M. ma zębiska idealne, ani jednej plameczki, kompletnie nic. Za to ja męczę się z dentystami od 3-go roku życia i teraz Kuba tak samo :/ Pocieszam się tylko tym, że lepiej żeby miał próchnicę niż SM...A tak więcej to nic się nie dzieje, wszystko po staremu..Podminowana jestem, bo moja przyjaciółka trafiłą do kliniki do Bytomia z hipotrofią płodu, skurczami i małowodziem a do tego ma dość zaawansowaną nadpłytkowość i będzie mieć cc 2 września, ponad miesiąc przed terminem....
w miarę w temacie jestem :-)
Po za tym walczymy z Olą z pieluchami, idzie nam średnio, jak jednego dnia się cieszę bo bez wpadki to na drugi dzień już gorzej, ale mam nadzieję że za max miesiąc pożegnamy pieluchy.
Przekomicznie to wygląda. A kupkę jak chce to woła "be" i sam leci po nocnik, no ale tak jak mówię, zdarza się, że nie zdąży i jest klops. To początki, więc musimy być cierpliwe