reklama

Maj 2011

hej! a ja nawet nie mogłam sobie z Wami posiedziec, bo mój mąz osttanio strasznie zazdrosny zrobił sie o forum , bo niby cały czas tu siedze....hihihi;-) wczoraj kazał mi wylaczyc kompa i nawet zagroził, że dzis zabierze modem ze sobą....:shocked2: ten mój kooochany terorysta....;-)

Dziewczyny....ja miałam ciezką noc....znów mnie pecherz rozbolał....:-( pije juz kolejną butelkę wody mineralnej,żeby wypłukac te paskudztwa z mojego pecherza....A dziś rano to ryczałam chyba ze 2 godziny!!!!! że jestem wyrodną matką - wychodzi na to, że nie dbam o swoje zdrowie a co za tym idzie - o zdrowie swojego syneczka :sad:....nie daruje sobie jesli w jakikolwiek sposób mu zaszkodzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam strasznego DOOOOŁA!!!!!
Na wyniki posiewu musze jeszcze troche poczekać, i nie cche isc do lekarza bez wyników bo znow przepisze mi nieskuteczną kurację...a jutro to cholerne święto i wszystko nieczynne!!!!! KUUUURKA!!!!!!
TAK BAAARDZO MI ŹLEEEE!!!!

ale wy pewnie macie dosyć tych moich marudzeń.....obiecuję, że już więcej nie będe biadolić.....:sorry2:

reklama
gag bno tak marudzisz ze chyba zaraz włącze na ciebie ignora oi nie bedę czytała Twoich postów:-D:-D:-D:-D

mój też mi mówi zawsze że odłączy internet... a ja na to "spróbuj tylkomi zabrac okno na świat":-D i koniec tematu/.. haha

poza tym to pij żurawinę , sok grejfrutowy , pomarańczowy i powinno być ok..
a dziecku napewno nie zaszkodzisz nie masz się co stresować

boże jak mnie dzisiaj głowa boli,...

jolek tak , był na moich urodzinach.. hahhahaha.

Kamcia , głowa boli? to nie z niewyspania?(permanentnego;)
Już przeżyłam wizytę architekta , mogę się przebrać w piżamkę i pospać:)

gag, pijesz sok z żurawiny? nie syrop, nie herbatki itp
kup sobie urosept czy jakoś tak, i do miski z ciepłym naparem siad:D

Ostatnia edycja:
jaipur....mimo tego,ze nie znoszę smku soku z żurawiny to juz sie poswięce dla dobra Malucha....poki co zajadam suszona zurawine, pije herbatkę z dużą ilością cytryny i ogromne ilości wody mineralnej- niedługo chyba zaczne wymiotować ta wodą!!!!!!!!!!! juz mi tak obrzydła (dziwne, że woda może przestać smakować :confused:)

gag, wygoogolowalam ,że są takie tabletki uroval manosa, połączenie żurawiny i jakiegos monosacharydu- daje to lepsza eliminację szczególnie bakterii Coli, które są groźne dla nas ,ciężarówek(bo groża poronieniem- miałam to w moczu, dość popularna bakteria) niż sama żurawina.No ale w Twoim przypadku chyba już pozostaje dotrwać do wizyty, w poniedziałek dopiero?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry