reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

wiesz nie pamiętam. naprawdę nie pamiętam, ale jeszcze kochana długo do tego czasu. ok 30 tc ciąży :) także fasoleczka powolutku będzie szła do góry :)

reklama
Annaso z moją teściową jest podobnie Gabi też jej nie kojarzy a di niedawna wpadała w histeri na jej widok. Na szczęście mieszka 100km z tąd:))

Misia ok 10 tyg (nieraz wcześniej) macica jest wyczuwalna kiedy położysz się na plecach. A po przytulankach macica się napina (co jest całkiem normalne) i wtedy jest najłatwiej. Dziewczyny które mają mniej tłuszczyku na brzuszku wymacają dno macicy szybciej.

Witam wieczorkiem:-)

Wróciłam od koleżanki z którą się dość długo nie widziałam
i normalnie się zakochałam:-p:sorry2:

wiem, wiem, że mam męża,
ale Jej synek (6 miesięcy) jest taki cuuuudowny,
śliczny i w ogóle...

Ostatnia edycja:
Witam
Tyle piszecie, że brakuje mi czasu na czytanie wszystkich for :)
Mój, jak się dowiedział, że jestem w ciąży, to powiedział, że znowu będziemy się kłócić.
To prawda, z Tymonem to nie mógł mi dogodzić, a bo to to nie to, albo tamto. A najgorzej to chyba było po porodzie, bo non stop się wydzierałam, ale jak tu być szczęśliwą, kiedy prawie się nie śpi, dziecko na cycu co 1,5 h po godzinie, masakra.
Potem nasłu****esz, czy dzidź się rusza, czy oddycha, czy czasami nie przekręcił się na brzuszek i się nie udusi, czy nie oplątał się kołderką (całe szczęście, że wymyślili śpiworki ) i tak to już trwa 6 miesięcy. Takie czuwanie, że jak tylko mały zamruga oczami, to ja już nie śpię, tylko smoczek mu wypadnie z buzi, ja nie śpię. Oczywiście od tygodnia śpię jak niemowlę ;) i mogłabym spać cały czas, tak jak w poprzedniej ciąży.
Ależ się rozpisałam... może jestem nienormalna z tym czuwaniem, ale tyle na marcówkach mówiły dziewczyny o śmierci łóżeczkowej, więc czuwam ;)

A jeśli chodzi o wysokość dna macicy

http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=308&Itemid=103]ebrzuszek.pl - Wysoko

nie wiem, czemu mi się źle link wkleja
próbuje jeszcze raz, jak się nie uda, to wpiszcie w google wysokość dna macicy w ciąży

http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=308&Item id=103

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hhehe j tez sie po porodzie wydzierałam... naweet jak D zmieniał małej pieluchę to go poganiałam... jak szedł po mleko , też ... i zawsze mówiłam że jest za wolny , teraz pewnie też tak nbede gadać.. choć wcale nie jest:-p tylko ja chciałam żeby przy niej fruwał, latał , skakał:-D:rofl2:

sylwiontko bo nie kopiuje się linku z tym url tylko samp http://;-) wtedy ci się skopiuje, już ci edytowałam zeby było dobrze:-p

no i jak możesz edytować posty jak chcesz coś dopisać żebym nie musiała ich co chwilę łączyć byłoby miło:-D

hhehe j tez sie po porodzie wydzierałam... naweet jak D zmieniał małej pieluchę to go poganiałam... jak szedł po mleko , też ... i zawsze mówiłam że jest za wolny , teraz pewnie też tak nbede gadać.. choć wcale nie jest:-p tylko ja chciałam żeby przy niej fruwał, latał , skakał:-D:rofl2:

sylwiontko bo nie kopiuje się linku z tym url tylko samp http://;-) wtedy ci się skopiuje, już ci edytowałam zeby było dobrze:-p

no i jak możesz edytować posty jak chcesz coś dopisać żebym nie musiała ich co chwilę łączyć byłoby miło:-D

SI :) Przynajmniej jakiś porządek będzie tu istniał
A, dzień dobry, pogoda piękna, może by tak polazł na grzyby :)
ViKamciaG, tak patrzę na Twój suwaczek na samym dole, i też chcę, a nie mogę ;(
A można wiedzieć, gdzie będziesz się wczasować??
Miłego dnia mamuśki :)

ale się rozwijają wątki..też nie nadążam :)

Witam Wszystkie nowe Mamy :)))

A pogoda dzisiaj faktycznie rewelacyjna..spróbuję wyjść na jakis krótki i powolny spacer, nie macie pojęcia jak to cieszy...:)
bo tak, to mogę tylko do lekarza wyjść albo po domu pochodzić..ale dobre i to, nie ma co marudzić :)
Dobrego dnia wszystkim!

Hej pisałam już do Was jakieś 2 tygodnie ze bardzo bym chciała być z Wami Majówką 2001 ale niestety przyszła @ ale teraz zrobiłam test (a nawet 3) i wszystkie wyszły pozytywnie i ?....? wizytę u lekarza mam dopiero 27 ale mam ogromną nadzieję że jednak się udało

reklama
Dzień dobry:)

Ale pogoda:/

Julisia trzymam kciuki. Zrób może betkę w poniedziałek , ona nie pozostawia wątpliwości.

madline ja nawet na spacerki nie mogę:/ więc zazdroszczę ;)

Dziś mąż przygotowuje obiadek:) to są plusy tego leżenia :) a uwielbiam spaghetti w jego wykonaniu (wprawdzie dla mnie to najszybsze danie do zrobienia, a on pichci 2 godziny, a kuchnia wygląda potem jak po uderzeniu bomby, ale ten smak.. :)))

Do góry