Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Na pocieszenie powiem ci, że ja dla odmiany dzisiaj mam świetny dzień, wszystko mnie cieszy i nawet dla poprawy nastroju zrobiłam sobie jeszcze jeden test ciążowy i patrzyłam jak różowe kreski biją po oczach z taką siłą 
:-):-) Jest szansa, że i ty jutro wstaniesz prawą nogą;-)
I nie czuję się najedzona bez względu na porcję 
Annaso nie przejmuj się, hormony szalejąNa pocieszenie powiem ci, że ja dla odmiany dzisiaj mam świetny dzień, wszystko mnie cieszy i nawet dla poprawy nastroju zrobiłam sobie jeszcze jeden test ciążowy i patrzyłam jak różowe kreski biją po oczach z taką siłą
:-):-) Jest szansa, że i ty jutro wstaniesz prawą nogą;-)
I w ogóle czuję się dzisiaj super.
Motylku ja mam tak, że co 2 godziny dostaję ataku głodu, od kilku dni. Robię się nagle tak okrutnie głodna, że muszę coś zjeść natychmiast. Więc turlać się będziemy we dwie na koniecI nie czuję się najedzona bez względu na porcję
![]()
Kamcia - bardzo wytrwały Twój Dfajnie że masz w nim pomoc :-)
kamcia ale cierpliwy Twój mężczyznaMój powiedział że zaniedbywany się czuję
.
hehe no musi być wytrwały... wkońcu sam spłodził te dzieciKamcia rzeczywiście ierplwy twój mężczyzna :-) ja tak miałam w piewrwszej ciąży a teraz powiedział, że nie, bo za dużo mam zachcianek hehe. Ja co chwila coś wymyślam na przemian słodkie - kwaśne. teraz jem winogronka a jeszcze godzinę temu jadłam ogórki konserwowe i schabowego na obiad
.
;-)

hej witamy witamy .. to jeszcze jedna wasza koleżanka ze staraczek została....hej dziewczyny chciała bym się przyłączyć do waswczoraj dowiedziałam sie że jestem w ciąży
zrobiłam 4 testy
2 rano 2 wieczorem i od razu miałam 2 grube krechy
nie ma się co przejmować, dzidzi będzie... i nie wkręcaj sobie że nie,.. wszystko wskazuje na to że jesteś w ciąży więc czemu miałoby być inaczej???Bo jej nie ma i nie macały czas sie boję że dostane @ i wszystko sie skończy. Ale dziś jakiś taki pesymizm nie ogarnął.
Widze moją teściową raz na rok i zawsze tak jest. Powiedziałam jej wczoraj że byłam w szpitalu a ona nic.....nawet sie nie zapyta jak sie czuje,nie pogratuluje że będzie dzidziaa do Antosia to nawet na urodzinki nie zadzwoni a co dopiero przyjechac
Antoś na nią mówi PANI bo nie może zajarzyc że to jego babcia
![]()

No to jutro sie wyśpisz
Zapomniałam napisaćNie przedłużyli ze mną umowy w pracy... NIestety:-( Ale M. powiedział że mam sie nie martwić, że sobie poradzimy i na pewno bedzie dobrze.
i wogóle jestem zmęczona.. ehhh...