reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maj 2011

Koleżanki, na allegro są koszulki gdzie nadruk sobie można samemu wymyślić, ze zdjęciem nawet :happy2:. Do 25 zł. :-) Do tego logo BB i będziemy cudne :tak::-D

reklama
Madrzejczuk do kina idziemy w piątek na Hareggo:-)

Ja wstałam dzisiaj o 14:szok: Zaraz zbieram się do kąpieli - ogólnie leń straszny dzisiaj:-:)zawstydzona/y::tak:

Kurcze co wy piszecie o tym obmacywaniu brzucha - masakra jakaś. Też słyszałam historie że obce baby się z łapami pchały do brzuchów, ja na to chyba zapytam czy w zamian mogę ją wymacać po tyłku czy cyckach bo "takie fajne duże".

Najgorsze, że ja potem mówiłam w rodzinie, że mnie to dręczy te macanki i poklepywanki to się poobrażały. Mój A mi potem mówił, że teściowa ma żal, że mnie pomacać nie może. Ale ja jej po biuście nie macam...

Kurcze co wy piszecie o tym obmacywaniu brzucha - masakra jakaś. Też słyszałam historie że obce baby się z łapami pchały do brzuchów, ja na to chyba zapytam czy w zamian mogę ją wymacać po tyłku czy cyckach bo "takie fajne duże".
hehe dobry ten tekst:-D:-D:-D:-D:-D
dobrze że mnie poza siorką nikt nie macał po brzuchu:-)
choć jak ona mnie łapała to mnie tak wkur***** że szkoda słów....:dry:

reklama
Do góry