jolkaa1989
Fanka BB :)
Ewcia rózni są lekarze, jeden mówi tak, drugi inaczej. Każda z nas powinna słuchać i ufać swojemu lekarzowi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
zrezygnowałam z foliku i biore ten feminatal tak jak wczesniej co 2 dzien...chciałam kupic juz Feminatal DHA (od 13tyg-nowa nazwa Femibion)) ale cena zwaliła mnie z nóg..63zł za 30tabl... masakra 

Także polecam,jeżeli was na to stać, bo jednak te witaminki z kwasami są droższe od tych bez kwasów.
. A trzeba po niego pojechać 50 kilometrów, w tych śnieżycach to jakieś 1,5 godziny jazdy w jedną stronę. Do tego akurat jutro mój A jedzie do tego miasta na kilkugodzinne szkolenie. No i Paula chora więc ja nie pojadę ze wszystkich powodów. Nie będę siedzieć i czekać kilka godzin aż skończy się szkolenie, bo aż tak jeszcze przeginać mi nie wolno. W tym śniegu tłuc się to dla mnie też ryzyko. A choroba to już mnie tylko dobiła. A tak chciałam jechać po ten samochód! Odbieraliśmy razem wszystkie które kupowaliśmy a tego nie? Grrrrrrr Mam załamkę i idę pić ;-) Odechciewa się chcieć. Idę zjeść coś na pocieszenie. A wspominałam już, że na wczoraj planowałam sobie wyskoczyć na miasto kupić jakąś tuniczkę na wieczór i buciki szałowe do tego? Oczywiście mój kurczaczek nie pójdzie do przedszkola a z nią i jej gorączką nie pójdę nigdzie więc z zakupów nici. Ja się idę zalać