reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2011

aa to tylko na nk polacy potrafią wymyśleć gry gdzie się kradnie:sorry2: heh
ja gram na farmeramie takiej co nawet nie idzie się do sąsiada:szok::-D bo mam swoją farmę i miasto..
nie wiem czy w tv widziałas , reklamują taką :tak:
ale w tą na nk tez gram sobie czasem , wcześniej grałam częściej dopóki nie zaczęłam w tą właśnie na necie;-)

reklama
ja tam mam małe pojęcie o grach, kiedyś się non stop grało, a teraz to kontakt z grami mam tylko wtedy jak mój chrześniak mnie odwiedza (czyli raz na rok)

Dzień dobry wszystkim!!

Ja miałam dzisiaj nieprzespaną noc, nie mogłam zasnąć. Rano zjadłam śniadanie i wskoczyłam znowu do łóżeczka ( a co w końcu sobota! ;) ) i odespałam. Przed chwilą wstałam, bo telefon mnie obudził, ale to nic, w zasadzie to się wyspałam , czuję żyję :)

Pewnie, że trzeba. Dzisiaj u mnie taka piękna pogoda, słoneczko świeci i nie jest w cale, aż tak bardzo zimno. Tak myślę, może by się wyjść dotlenić po obiedzie? :)

No trójmiasto skąpane w słońcu:) u mnie na termometrze -1, ale uważaj z tym dotlenianiem bo strasznie zimny wiatr wieje więc się ciepło ubierz i obowiązkowo czapa na głowę

reklama
Tak, wiem ja już teraz bez czapy i ciepłego ubrania się z domu nie ruszam :) zresztą nawet gdybym zapomniała to mam nad sobą mojego "strażnika", który na pewno mi o tym przypomni ;) U mnie tez -1, ja dopiero teraz zauważyłam, że Ty jolek też z trójmiasta jesteś :)

Do góry