reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

reklama
Witam was dziewczyny wieczorową porą.
Byliśmy dzisiaj na absolutorium tatusia :) Młody nie zrobił mi wstydu i nie spuścił wody w samym środku uroczystości (chociaż kto wie, może dostałby indeks na wybrany kierunek jakbym tak zaczęła rodzić na auli). Potem było pyszne ciacho czekoladowe. A później byliśmy na obiadku w fajnej knajpce, pan się zachwycał że tak tuż przed porodem tak świetnie wyglądam i biegam po knajpach więc wiadomo - humor od razu wyśmienity. Teraz mężuś śmignął na kawalerski a ja siedzę w domku. Mikołaj chyba na razie nie wybiera się na tą stronę brzucha więc w piątek robimy parapetówkę dla rodziców, a jutro spacerek jakiś - trzeba korzystać z ostatnich chwil we dwoje. Bądź co bądź za jakieś dwa tygodnie i tak się doczekam więc nie ma co się nastawiać. Lekarka wróżyła własnie połowę maja, ale ile z nas tak miało a potem dzieci były przenoszone.

aaaaaaaaaaaaaaaaa czop mi odszedl!!!!!!!!!!! Huuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrra!!!!! :-D
I to na grilu hahaha caly dzien siedzialam i wcinalam kielbache i ostra karkoweczke z jeszcze ostrzejsza musztarda, znajomi mi wciskali te pikantne zarelko, bo niby to pomaga haha i jedna kolezanka mi zaczela wrozyc, ze jej mama te zpo grilu pojechala rodzic :tak: potem przyjezdzamy do domu ja do kibelka a tam pieeeeeekny glucio :-D co prawda bez krwi, ale droga do raju juz otwarta, wiec zaraz szybki prysznic i poki mam humorek meza na warsztat i niech przeczyszcza droge do konca ;-)

Styna wspolczuje ci, bo ja juz wolalabym meczyc sie z bolem glowy jak krocza...

Ale fajnie, ze Daria urodzila tak cos czulam, ze to juz jej czas, kurde moze do poniedzialku i ja urodze

A ja zpowrotem w domu... Chyba nigdy nie urodzę... Jutro powtórka z rozrywki. Rano zmaltretowałam mojego M a teraz wezmę gorącą kąpiel może pomoże...

Hej jak cudownie co tylko tu zagladam to kolejny maluszek na świecie, dzieje sie teraz oj dzieje :tak:
Mandrzejczuk no to rozkręca się &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karolka oj nachodzisz się na te ktg a maleństwu w brzuszku jeszcze dobrze
A my dzisiaj spędziliśmy dzień w plenerze zwiedzajac zamek i leżąc na trawce, ostatnie dni luzu ;-)

Ostatnia edycja:
Mandrzejczuk super trzymam kciuki, w koncu zaczelo sie cos dziac u Ciebie.Ja w pierwszej i teraz w drugiej ciazy tez latam jak szalona, kilka razy dziennie na spacer z wozkiem , najlepiej pod gorke gdzies,i rundki po schodach robie dywany piore okna myje z Amelka to nawet wspinalam sie na gorke za domem i razem z mezem wycinalam jakies krzaki kilka dni przed porodem hihi.I nic nie chce ruszyc, wtedy urodzilam w terminie ale teraz nie mam juz cierpliwosci tyle czekac.A tak przy okazji dzieki za Twoje posty zawsze poprawiaja humorek:-D Trzymam kciuki

Styna wspolczuje takich dolegliwosci, ja to sie zastanawiam po co oni nacinaja kazdego jak leci,potem tylko problemy sa a nie kazdej kobiecie jest to potzrebne, no i podobno szybciej sie goji jak samo peknie.Uff az ciarki mi przechodza biedaczko

Witam się sobotnio.

Wróciliśmy z wojaży. Nie rodzę. Nic się nie dzieje. Mały tylko tak mi szanowną czachą napiera że mi zaraz cip pęknie na pół ;) Umordowana jedynie jestem po tym łażeniu ale na rodzenie się nie zapowiada :) Mięśnie brzucha mnie bolą u dołu od ciężaru i blizna po cc :D OOO z objawów przedporodowych mam dzisiaj ból ... głowy.

Styna kochana współczuję babrania się rany. Jeszcze w takim miejscu, że żyć się odechciewa! Kuruj się, z antybiotykiem w końcu będzie lepiej.

Mandrzejczuk gratuluję gluta ;) Zawsze to bliżej porodu niż ja :D

Super że nowe dzidziolki się wykluły!

Idę szukać filmu na wieczór. I wywalić kopyta do góry :)

reklama
Do góry