reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

no tak jak mówiłam .. ze zniknę i się porodzą dzieciaczki ... i to ile ich...nhihiih

zostały jeszcze jakieś mamuśki???

mam ochotę na grilla a u nas wiecznie pada albo wieje.. i jest zimno..
a w zeszłym roku w maju mieliśmy taki upał nie dało sie życ a ja chodziłam opalona jak czekoladka...
ja chce słońce!!!!

alex bez problemu dostaniesz przejściówkę :tak: bo my jak dawaliśmy laptopa mojej mamie to ładowarka miała takie wejście i normalnie kupiła w elektrycznym taką przejściówkę :tak:

ciesze się że mamusie juz wracacie ze szpitali i możecie spokojnie w domku być..
bo w domu jednak najlepiej :-)
styna życze żeby szybko Vi się tam zagoiło..
wiesz ja słyszałam zeby sobie robić nasiadówki z wody z solą...
wiesz jak? wlewasz gorącą wodę do miski sypiesz soli i kucasz nad tym .. i ponoć pomaga
martsa z tym bólem to normalne..
jak miałam cięcie z pierwsza córeczka to nawet jak uprawiałam sex to czułam kłucie i jakby mi ktoś tam szpilę wbijał.
pojechałąm do gina zbadał mnie i mówił że to jeszcze trochę potrwa(kłucie czułam do pół roku po poordzie )
więc cieprpliwości.. ból minie:tak:
mandrzejczuk jak i dlaczego pęknięty obojczyk?? :-( biedaczek
o piersi się nie martw ból minie po czasie .. niestety prawei zawsze tak boli porz 1 dziecku podczas karmienia...
młoda ja nie wiem bo mi się nie sączyły wody nigdy....

wow godzinę nadrabiałam wsyztsko...
a was nie ma?? halooooooo

reklama
jolek,futrzaczek moja Gabi bardzo cieszy się z braciszka. Ciągle jak go karmię,to chce go głaskać i całować,albo wtyka mu swój paluszek,żeby jej zacisnął:tak:Zazdrosna nie jest,ale domaga się zwiększonej uwagi, tzn. chce np. żebym chodziła z nią do łazienki, karmiła ją,usypiała ją itp. A jak nie mogę,to zaraz płacze. Na szczęście mieszkam z teściami,więc często z babcią chodzi,jak ja nie mogę. W sumie to się nie dziwię tej reakcji,bo zawsze była tylko ona,a teraz mama musi podzielać uwagę na dwoje,z czego to mniejsze wymaga więcej-wiadomo.
Ale ogólnie to widać,że go kocha. Jak ktoś nas odwiedza,to zaraz mówi o braciszku i prowadzi gości,żeby im pokazać. Żadnych scen zazdrości nie było i mam nadzieję,że nie będzie;-)Ostatnio domagała się zdjęcia wspólnego,więc musiałam im napstrykać pare fotek:-p
Teraz Remik śpi i Gabi też o dziwo się położyła-może zaśnie. Więc mam chwilkę wytchnienia.

No ja tu jestem i ciągle podczytuje. Musiałam leciec i obiad ratować - mój M gotował. Miały być łazanki i zostawiłam go samego w kuchni. Wyszły kluski a'la M z pieczarkami i boczkiem bo zapomniał o kapuście. W dodatku wielkie płachty i strasznie cieniutkie. Hihihi i na koniec stwierdził, że tyle roboty a 5 minut jedzenia i nogi go bolą. Raz kiedyś musi sobie chłopak przypomnieć co ta żona dla niego robi codziennie. :)

dzien dobry kobietki:) Jestem w domku, z małym przy sobie i męzem i jestem najszczesliwszą kobietą na świecie:) teskniłam za Wami laseczki

Dombar
witaj w domku:) Szybko Cię wypuścili. A jak to wyszło,że się zgadałyście o forum, a może znałyście się wcześniej??
Nie nie znalyśmy się, leżałam obok niej na łóżku i słyszałam że jej córcia ma na imię Pola - bardzo ładne i mało spotykane, a ona ma na imię Maja :-)Więc od razu skojarzyłam, choć głupio mi się było zapytać, ale w końcu wypaliłam :tak: Miły zbieg okoliczności
Karolq8 ja w dalszym ciągu ledwo chodzę, ale jak zapytali czy chce wyjść no to odpowiedzialam że pewnie

reklama
Do góry