reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
a ja was poczytałam ale jakoś nie chce mi się odpisywać na posty z tego wątku..
chyba przez mój humpr albo tą pogodę
powiem wam tylko że ostatnio się zaczęłam zastanawiać.. i aż kupiłam sobie test ciążowy!!
nawet mi się śniło 2 dni temu że pojawiły się 2 kreski!!
dzisiaj zrobiłam test ale nie spojrzałam na niego odłożyłam ...
i lezy sobie... mam nadzieje ze jest tylko 1 kreska

jolek27 wedle zyczenia odzywam sie, bo wlasnie maly przy cycu zasnal i mam wolna minutke.Podczytuje Was w miare mozliwosci ale nadrobic na bierzaco to raczej nie dam rady.Mam pracowity tydzien bo moja corcia zaczela przedszkole o teraz przez dwa tygodnie chodzimy na szkolenie zeby sie zaklimatyzowala tam a ze maz w pracy to ja z dwojka sie tam telepie i eszcze pogoda super bo ciagle wieje i pada a w tym tygodniu auta nie mam,masakra jednym slowem ale jak juz to przezyje to chyba juz ze wszystkim dam rade hihi :p
Pozdrawiamy wszystkie mamy i maluszki majowe :)
Kamcia szybko idz zobacz ten test,ja bym tak nie umiala nie spojrzec i odlozyc,ciekawosc by mnie zadla chyba

Ostatnia edycja:
Kamcia - kotek ale po czasie dłuższym test może być już nie wiarygodny więc leć prędko patrz i pisz Nam tu :tak: Buziak nie smutaj :*
Hope- mi też wcina posty zwłaszcza jak pisze na raty i chyba za długo przeciągne czasowo i mnie wywala :wściekła/y:
Buziak dla Jagodzi :*
Aina- kotek wiem że się cieszysz i już jutro Twój upragniony dzień ale tak w ogóle to czemu Ci tak źle po za tym oczywiście że daleko od domciu ?
Jolek- ojj to długo czekacie z Hope na zwrot , Nasz już dawno zapomniany :-D
Persefona- to miłej imprezki :-)

a My byliśmy na 2 godz spacerze i potem mnie tak ścięło że padłam na pół godzinki z Filipkiem przy cycu a Szymuś akurat bajkę oglądał :-D a teraz młody patrzy na starszego brata jak się skręca samochody a ja spijam kawusię z nowej filiżanusi :tak::-)

poszłam sprawdziłam i na całe szczęscie jest tylko 1 kreska uffff

nie byłoby tak źle finansowo... ale gorzej jakbym sama miała na głowie 3 malutkich dzieciaczków
bo mąż wiecznie w pracy...
nie dałabym rady a do pomocy nie miałaym kogo wziąć z rodziny a obcej osoby też bym nie chciała...

yhhh ale m\am zryty humor dzisiaj :confused2:

futrzaczku nie dogaduje się z teściami, źle się cholernie tu czuje. Moja tesciowa mówi do mojego Jasia : " Nie mów MAMA tylko Karolinka, Ka-ro-li-nka! nie Mamusia Twoja" Coś jej sie w moim imieniu nei podoba? Moze jestem drażliwa... Nie lubię również tego,że ciagle mówią mi jak ja to daleko zabiore jMałego i nigdy nie będe przyjeżdzać, bo jestem córeczką Mamusi. Mieszkam od swojej mamy 780km. Duzo by opowiadać:(

reklama
Do góry