reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

reklama
Wpadam wieczornie się przywitać. Pół dnia chatę sprzątałam:baffled:I robiłam ściągi:-pMuszę się pochwalić kolejnym ząbkiem (kurcze idą jak burza:szok:). A poza tym młody wczoraj "tata" zaczął klepać (mama już mówi od jakiegoś czasu:-p). No i robi mi się sztywny, staje na nogi i wczoraj nauczył się stawiać kroczki trzymany pod paszki, a raczkować ni troszkę:no: Leće kobitki/ Trzymajcie się :***
Moje chorowitki trochę lepsze, ale to zasługa inhalacji:tak:

KAmcia napewno kciuki podziałają:tak: ale ciekawa jestem tak czy siak napisz za co trzymałyśmy kciuki
Alex ach ten Olinek przepiękny :szok:
Don welcome back!:-)
Gag i Ty z avatarem zaszalałaś superaśny :tak:
Madzik mam nadzieję że wymioty były jednorazowe:****
Zaraz zmykam spać coś mnie mdli i brzuch mnie boli...

Agacio, jednorazowe, ale w sumie dwa razy - dwa dni po kaszce, wczoraj i we wtorek chyba. Dziś nie było kaszki i wszystko okej wieczorem. Dziwy jakieś.
I lepszego samopoczucia życzę:tak:

wypij se miętę Agatko:tak:
A ja pije gorącą herbatkę, mąż poszedł już spać bo zmarznięty i zmęczony wrócił z naszej budowy, przywieźli nam dzisiaj okna i wstawiali. Zrobiłam mu soku malinowego i wygoniłam do łóżka.

Czesc kochane

Ale dzien... na dooopie nie usiadlam..

Na szczescie juz wykapanam - mam luz :)), Pola prawie nie spala w dzien <dziwne bardzo..> wiec jak padla po 20tej to nawet specjalnie nienajedzona < zas mleczka malo mam ..:(( > to nie wybudzila sie jeszcze..

Agacio
- wielki buziak dla Frania!:*
A Ty czegos sie najadla na noc, ze brzuszek boli hmmm? :*

Jolek - milej wizyty! :))

Alex - Oli to sama slodycz!

Kamcia
- &&&& .... powiedz powiedz!

Zelka - alescie pospali - no wiesz!!! ;-) Tymus juz lepiej??

Madzik
- oby wymioty sie nie powtorzyly ... :*

Basiekk - moj malz mial mi zrobic bawarke ..i przyniosl mi herbate z cytryna :crazy:

oj oj - znów się zagapiłam - agacio - buuuuzziole dla Franka przystojniaczka :*****

persefona -gratki! może nie będzie raczkować tylko od razu zacznie chodzić - bo po co ma tracić czas na raczkowanie ;-) zdrówka zdrówka zdrówka!!!! a za te ściągi to nu nu nu!!!!!:angry:

basiek - madzik ma rację - do wyrka marsz! rozgrzewać zmarzniętego mężula

madzik - jakoś dopiero doczytałam o tych wymiotach - kurcze, dziwne, ze tylko po kaszcze, może to przez smak kaszki?

Ostatnia edycja:
reklama
Madzik nie chce mi się :-pwolę z Wami posiedzieć, poza tym dzisiaj i tak nici z romantyzmów bo pewnie zaśnie jak kamień, o ile już nie śpi:happy:
W tym tygodniu niezły pracownik ze mnie, byłam tylko jeden dzień w pracy:zawstydzona/y::rofl2: W przyszłym już muszę pracować ostro bo mi się zaległości narobiło:baffled:

Do góry