reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

Witam byczę się na zwolnieniu. Nadia u opiekunki a ja kombinuje co by tu zrobić.
Jolek fakt seksik się pojawił kilka scen nakręca trochę, ale ja się spodziewałam że będzie bardziej pikantna skoro takie oburzenie wywołała a naprawdę idzie znaleźć ostrzejszy erotyk. No a film kręcą kiedyś w jakimś wywiadzie słyszałam producentką jest pani Lopez.
Alex zdrówka. Ile ty mu dajesz syropku na gorączkę. Ja Nadii muszę dawać 7.5ml a jak ostatnio była chora tak bardzo to musiałam jej dawać na raz po 7,5ml paracetamolu i nurofenu bo inaczej nie zbijało jej gorączki.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Melduję się z domu. Coś bym zjadła, ale nie wiem co:)
Przeczytałam co u Was, ale nie odniosę się, wybaczcie. Młody śpi, ja chyba zaraz też się położę chociaż na chwilę kości rozprostować.

Ale tu puchy :nerd:

Styna moja siorka dojrzała już gdzieś e-booka tezeciej części Greya. A co Ty zamierzasz robić...Ty masz wypoczywać na zwolnieniu:)

Madzik
zdrówka dla Was kochani :*

U nas snieg zniknął całkowicie.Przemuliliśmy z Igim dzionek w chacie...Zalałam dziś laptopa kawą i jak na razie nie działa tylko laptopowa myszka,ale mam bezprzewodówkę podłączoną więc nie jest źle. Mam nadzieję,że nic więcej nie siądzie bo nie mam kasy na nowego lapciocha.

Hejcia :)

Joluś- uuu to lipka kochana , ma nadzieję że wszystko inne będzie działać :* ,a śnieg jaki śnieg ? kurcze u Nas wczoraj popadało i wieczorem już po śniegu było ... :confused2: ja nie wiem ale naprawdę wyjątkowo łaskawa ta zima w tym roku
Kamcia- fajnie że się udało :)))
Madzik ,Alex- zdrówka kochane dla dzieciaczków :*
Styna- odpoczywać ? :-D:-p he he , a jak tam przygotowania do przeprowadzki ?
Basiekk- zdrówka dla męża , bynajmniej wiesz jak to jest z drugim dzieckiem w domciu :-D;-)

u Nas dziś rano lekarz , potem zakupy a potem już w domciu.
z fajnych rzeczy dostaliśmy dziś zaproszenie na Ślub w lipcu do znajomych, w sumie się nie spodziewałam ale bardzo się cieszę :)) ojj ale sobie kiece trzasnę już do tego czasu mmmm :)) ha ha :)) mam nadzieję :-p
ogólnie ten rok to ROK IMPREZ u Nas!!! ufff chyba czas pomyśleć nad napadem stulecia :-)

Jolek wyłącz laptopa i połóż na grzejniku może się wysuszy a jak jest załączony to ryzyko zwarcia wzrasta.
Futrzaczku przygotowania jakoś nam nie idą, nie wiem od czego zacząć:-( No ale w końcu muszę coś zacząć pakować. Hmmm chyba zaczną od kupienia kartonów na ebay.

Styna zalałam go w południe więc jak nie było zwarcia to chyba już nie będzie co??
Futrzaczek ma rację nie przemęczaj się:)

Futrzaczku jak coś to się podzielisz po tym napadzie co??? :-D

reklama
Do góry