reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

Hej laski!
Matusia, zaliczyłaś fryzjera, weterynarza, brzmi interesująco;-):-D Miłego urlopowania!
Bubbles, co to za syrop z rzodkiewki? Zdrówka dla chłopców Twoich.
Styna, u nas paznokcie niechętnie, ale daje sobie obciąć:)
Aina, trzymam kciuki za Jasia, żeby szybko sobie poradził w żłobku &&&
Basiek, łączę się z Tobą w radości z powodu piątku:biggrin2:
Alex, link do łóżeczka: ŁÓŻKO TAPCZANIK MAX SZUFLADA 160 X 80 (2945617959) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
cześć dziewczynki:-)
U nas śnieg śnieg i śnieg:tak: szalejemy na sankach ile się da :-)
Bubbles zdrówka dla chłopców i czekam przepis na syrop
Persefona wykuruj się kochana,zdróka
Matusia ale poszalałaś,zazdroszczę
Basiek super że z córcią lepiej,no i super historyjka,przynajmniej macie najedzone wróbelki
Majeczka zazdroszę przespanych nocek i gratuluję "odcyckowania"
muszę ogarną trochę swój mały armagedon:-) bo i się metraż w chałupie pomiejsza:-)
miłego piątku babeczki

Matusia leż ile możesz:)) P już dziś w pracy, więc ja na pełnych obrotach od rana. Niech psinka dochodzi do zdrowia, dostaje antybiotyk do ucha?? Pamiętam,że mój psiak miał kiedyś gronkowca. Podsunęłaś mi myśl- muszę iść do fryzjera!:)
Bassiek udanej wizyty dziś wieczorkiem:tak:
Bubbles chłopcy bez problemu wypiją syropek? czy musisz się nagimnastykować? Zdrówka dla chłopaków:tak:

młody śpi, ja chwilkę posiedzę i kończę sprzątać.Nic mi się dziś nie chce...

Cześć laski. Wczoraj wpadłam Was poczytać ale nie miałam siły już pisać..rozkłada mnie przeziębienie:( Rano byłam u dentysty, po obiadku zaliczyliśmy długi spacer bo pogoda piękna apo 21szej leżałam już w łóżku. Dziś u nas też piękne słońce i pewnie na trochę wyjdziemy choć z siłami u mnie kiepsko.

Maja super,że wypoczęłaś a jak Twoje zdrówko (nie mam na myśli przeziębienia). Oj na Wasz powrót ocieplenie idzie bo od poniedziałku plusowe temp.zapowiadają.

Aina widzę kochana odżywasz.Super z tą pracą Ci się udało:)

Basiekk
super,że ze zdrówkiem u Laluny lepiej:)
Fajna historyjka z tymi ptaszkami ;-)

Styna my nie mamy problemu z obcinaniem paznokci u rąk.Igor jak widzi nożyczki to od razu leci na kanapę i rączki wyciąga:) gorzej jest z paznokciami u nóg, trochę jest krzyku choć ostatnio sam drugą nogę podstawiał.
Ty tam uważaj przy tym sprzątaniu i pakowaniu.Jeszcze tak niedawno słabo się czułaś.

Lepi a cóż to za święto że szefowej nie było? Super że trochę luzu miałaś :)

Persefona zdrówka życzę i powodzenia na egzaminach (wszystkich). Siłę to widzę Remiś ma :):)

Bubbles
mnie też zaintrygował ten syrop. Super,że osłuchowo czysto_Oby kaszel szybko sobie poszedł od Was.

Matusia pogłaskaj ode mnie psinkę. Wiesz zastanawiałam się nad tymi hybrydami i nawet chciałam sobie sprzęt zakupić ale pogadałam z moją kuzynką i wyszło że to też niszczy paznokcie,że jak kupować to droższe o jakiś szilakach zaczęła mi mówić więc odpuściłam. Na bardzo drogi sprzęt mnie nie stać.
Też lubię jak paznokietki się pięknie prezentują ale niestety mi od jakiegoś czasu strasznie lecą:( więc nie maluję.

Madzik super to łóżeczko:)

Paula
korzystajcie z tego śniegu po ponoć ma znikać :)

Witam sie szybciutko

Lobuziarka nie spi oczywiscie, wiec czasu niewiele... chce zaraz odkurzyc domek, potem moze troche juz sie popakuje, nie wiem jak ja sie zmieszcze do walizki :confused: ...
Rodzice niestety dzisiaj na pogrzebie... zmarl kuzyn tydzien temu.. chorowal ciezko na raka... :(

Jolus - :* jestes :) dbaj o siebie o kobitko bo, mam nadzieje - koniec zimy juz blisko i znowu latwo o chorobska!
Nie wiem czy plusowe temperatury na slasku tez tak szybko beda, bo jutro zapowiadali juz i minus 14... :/ ..a w poniedz. ide z Polka na bioderka w koncu ( wzielas juz skierowanie dla Igusia??) a ma byc minus 6.. no zobaczymy.. Ja czuje sie nie najgorzej, bez atakow, dziekuje, 30tego beda miala w koncu usg jamy brzusznej!

Madzik
- mi sie tez podoba to lozeczko! macie takie? Jak Julinos dzisiaj, plakunial??

Hejka :-)

na wstępie tylko powiem jestem żyję bo nie wiem ile Filiś jeszcze pośpi ! :-)
Po tych mdłościach doszły bóle mięśni i stawów czyli objawy typowej grypy , dwa dni w łóżeczku miksturka z mleczka miodu i czosnku i jest już ok :-) a teraz idę Was poczytać :tak:

:*

Maja nie brałam skierowania na bioderka. Nasza pediatra nie widzi potrzeby.
Przykro mi bardzo z powodu kuzyna (*)

Ja po ćwiczeniach.Kiepsko mi się ćwiczyło przez to przeziębienie i wytrzymałam tylko pół godziny (choć dobre i to).

Joluś- nie nie kotek to nie dzidzi :-p impossible ;-) po prostu też choróbsko niestety... kochana brawo że poćwiczyłaś bo wiem jak to jest jak się nie czuje najlepiej... ja jeszcze dziś odpuszczę ( wczoraj również) nie chce przeforsować się ponownie bo czułam przez te dwa ostatnie dni każdy mięsień...kurcze ale może choć wieczorkiem samą Olę i Karolinę trzasnę ;-):-p:-)uzależnienie :)))
Basiekk- kochanie Ty moje uśmiałam się do łez , ale w pozytywnym znaczeniu jesteś kochana :* hehe , super że dziś wychodne , miłej zabawy :)))
Matusia- odpoczywaj odpoczywaj :)) fajnie z tymi pazurkami , ja ostatnio miałam zrobione ho ho ho temu :-D a z tym zaliczeniami to tak nie szalej kobito :-p;-)
Ainka- świetnie z tą pracą :)) mam nadzieję że powolutku zrealizujesz swój plan i awansujesz :)) a Jasinek to złuch chłopak i na pewno będzie dobrze :)
Bubbles- to nic kotek , nie obwiniaj się za przerwę , tylko nie szukaj wymówek wskakuj w wygodny strój i do dzieła :)) :* cieszę się że chłopaki zdrowe , ja również zaciekawiona miksturką z rzodkiewki :tak:
Madzik-czaderskie łóżeczko !!! i co podbijam pytanie Maji macie je ? Juluś zadowolony ?
Paula- miłego sprzątania :)) skłon to już dobry początek hehe ale prosimy o jeszcze , jeszcze , jeszcze :))
Maja- fajnie że wyjazd był udany :* teraz udanego powrotu :*
Persefona- trzymam mocno kciuki za wszystkie egzaminy życzę powodzenia! i zdrówka dla Was :*
Styna- u Nas nie ma problemu z obcinaniem pazurków .

chiba tile nieeee :-p jeśli kogoś pominęłam to przepraszam :*

Witajcie babki :)
madzik - mnie również się podoba, podłączam sie pod pytanko, czy macie takie i czy jesteście z niego zadowoleni? U nas Zochna jeszcze pewnie długo bedzie spała w łóżeczku, ona lubi jak najciaśniejszy kącik - zawsze zasypia w poprzek łóżeczka przy szczebelkach
maja - dobrze, że obyło się bez kolki nerkowej, bo to masakra... oby USG nie wykazało żadnych złogów, może to "tylko" piasek...

jolek - szefowa miała wolne - chyba wizytę u lekarza. Poza tym chwilowo mam mniej pracy i staram sie to wykorzystać - podczytuję Greya:zawstydzona/y::-)
persefona - POWODZENIA!!!
bubbles - z rzodkiewki??na odkrztuszanie??
matusia - nie szalej po lekturce...:-D:-p zdrówka dla psinki!

Namówiłam M, żeby zadzwonił do rodziców i powiedział, że podrzucimy jutro na godzinkę Zochnę - skoczymy sobie na kawkę i lody, bo cały tydzień prawie się nie widzieliśmy (znienawidzone przeze mnie popołudniówki) i pogadamy w spokoju.

Ostatnia edycja:
reklama
Lepidoptera- ale super plan ! :* bawcie się dobrze :*

kurcze brakuje mi laptopa albo chociaż tableta bo nie lubię czytać na kompie wolałabym w łóżeczku , a tego Greya mam od Basiuni i gnije w skrzynce :zawstydzona/y:

Do góry