Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zagadka na temat szczepionek też słyszysz wykluczające sie opinie i to od bardzo dobrych specjalistów. Jeszcze po prostu nie wszystko do końca jest jasne, no i też ciężko powiedzieć, które zło jest większe
Cześć dziewczynki
Wiki najważniejsze, że jest fasolka...jeszcze troszkę i będzie słychać serduszko...mnie termin wg OM wychodzi na 27 maja, ale zapewne termin też mi się przesunie, bo na poprzedniej wizycie wychodził początek 3 tygodnia, a powinien być conajmniej 4.

Nasz mały spytał sie mnie po co byłas u pana doktora? chora jestes? powiedzialam byłam u takiego pana doktora któey powiedział ze bedziesz mial braciszka lub siostrzyczkę...zdziwione oczy TAK a gdzie on jest a ja u mnie w brzuszku, on to pokażPowiem Wam, że życie jest niesprawiedliwe;p tą ciążę przechodzę zupełnie inaczej. nie wymiotuję, ale mdli mnie po każdym posiłku, zgaga - nawet po wodzie niegazowanej, wzdęcia jakby mi miało brzuch wysadzić, a piersi bolą mnie tak, że nie mogę ściągnąć stanika - kąpiel odbywa się w męczarniach i jak najszybciej, skupiam się głownie na podtrzymywaniu ich, bo grawitacja mnie zabije. i tu muszę dodać, że moje piersi, po pierwszej ciąży miały rozmiar E, a teraz zrobiły się z nich arbuzy, żeby było smieszniej wyglądam jak dojna krowa przy moich 162cm wzrostu. Zachcianki mam niesamowite - zielony groszek, ciasto bananowe, masło czosnkowe, śledziki, żurek... i wszystko popijam sokiem marchewkowym. czuje się zmęczona i senna, mam zawroty głowy i duszności...
w pierwszej ciąży wymiotowałam od 12 tyg aż do 25!! i tyle dolegliwości
przyznam się, że jakoś nie potrafię się cieszyć z tej ciąży..
a jeśli chodzi o finanse, to faktycznie - łóżeczko, wózki, foteliki samochodowe mamy, ale ubranka dałam koleżance matki, której akurat męża zwolnili. troszkę mi żal, bo były piękne i jak nowe, pociesza mnie myśl, że pójdę do nieba za dobre uczynkii na początku wystarczy tylko wyprawka, bo wpadająca rodzina i znajomi zasypują śpioszkami
jak nastawiacie dzieci na młodsze rodzeństwo? jak tłumaczycie?