• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2012

Agagu 87 witaj....moja maluda bryka w ciagu dnia natomiast w nocy jakos nie czuje, moze robi to delikatnie i probuje dac mamie pospac:-D
Carmella nie mam pojecia ile mozna wytrzymac pewnie zalezy od organizmu, ja z centymetrowym rozwarciem i miekka szyjka macicy chodze juz jakies 4-5tyg ale oszczedzalam sie i duzo lezałam, ale teraz coraz bardziej czuje ze cos sie zaczyna dziac. Ostatnio odpusciłam sobie lezenie bo wiecznie cos jest na głowie i od razu cos nie tak. Carmella oszczedzaj sie i odpoczywaj jak najwiecej mozesz, mysle ze wtedy spokojnie wytrzymasz do terminu:-D
Tyle naskrobałyscie przez kilka godzin ze nadrobic nie moge i nie pamietam co mam komu odpisac :baffled::-p

reklama
Carmella nie zrozum mnie zle dziewczyno, robisz jak uwazasz - kazdy ma do tego prawo:tak:ja nie mialam zadnych boli, nawet najmniejszych, jedynie po kilka niebolesnych skurczy na dzien a lezalam plackiem tyle tygodni...tak mi kazali tak robilam, rodzicow mialam 300 km od siebie a tesciow 100 km wiec tez nie mialam pomocy na codzien. I pociesze cie ze ja nawet telewizii nie mialam ani dostepu do komputera i dalam rade a latwo nie bylo:no:maly wynajmowany pokoj a w sasiednich obcy ludzie:-(i dla mnie jest to w jakis sposob dowod dojrzalosci po tym co przeszlam wtedy:-D

a moja matka mi nie pomoże ponieważ jest chora psychicznie i jest z nią coraz gorzej. moja babcia mi nie pomoże bo również z nią coraz gorzej.(mieszkają razem) tesciowa mimo ze mieszka naprzeciwko ani razu nie spytala się jak się czuję i ani razu nie byla w naszym domu (chyba ze obiad synkowi przyniesc) mimo, ze nasz dom to przerobiona i remontowana stodoła naprzeciwko ich domu. tesc powiedzial ze nie bedzie prawidziwym dziadkiem dopoki nie bedzie mial wnuka chłopca. wiec jestem skazana na siebie a k robi od rana do nocy czasami bo ma warsztat i musi teraz wiecej zarabiac a zdarzaja sie klienci ktorzy nie placa. umowy podpisac nie moze bo jeszcze nie zalozyl firmy wiec robi " na czarno" ktos musi zajac sie domem, wiadomo, ze nie zapierdalam z odkurzaczem caly czas tylko robie podstawy. psy nasrac w domu mi nie moga wiec puscic je musze kilka razy dziennie.

Witam sie i jak pozna nocą hehehe
Jakos nie było jak pisac bo Pawel miał urlop i człowiek zajety jakos wtedy był :P
teraz sobie siedze i czytam jak przebiegały porody marcówek ehh tez juz sie boje tego porodu
jutro sie odezwe :)

reklama
Witam wieczorkiem wszystkie majoweczki.
Tyle naskrobałyscie ,ze nadrobic nie moge i nie pamietam co mam komu odpisac
baffled5wh.gif
p.gif

Ale za wszystkie potrzebujace trzymam kciuki.
Witam nowa majowke.
Carmella - oszczedzaj sie ile tylko mozesz :)

Czytajac Was dzisiaj uswiadomilam sobie ze do porodu juz zostalo bardzo malo czasu bo juz za 4,5tyg moge spokojnie rodzic.:szok:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry