Olisiaa
Mama Olki 11.05.2012
Agagu 87 witaj....moja maluda bryka w ciagu dnia natomiast w nocy jakos nie czuje, moze robi to delikatnie i probuje dac mamie pospac
Carmella nie mam pojecia ile mozna wytrzymac pewnie zalezy od organizmu, ja z centymetrowym rozwarciem i miekka szyjka macicy chodze juz jakies 4-5tyg ale oszczedzalam sie i duzo lezałam, ale teraz coraz bardziej czuje ze cos sie zaczyna dziac. Ostatnio odpusciłam sobie lezenie bo wiecznie cos jest na głowie i od razu cos nie tak. Carmella oszczedzaj sie i odpoczywaj jak najwiecej mozesz, mysle ze wtedy spokojnie wytrzymasz do terminu
Tyle naskrobałyscie przez kilka godzin ze nadrobic nie moge i nie pamietam co mam komu odpisac

Carmella nie mam pojecia ile mozna wytrzymac pewnie zalezy od organizmu, ja z centymetrowym rozwarciem i miekka szyjka macicy chodze juz jakies 4-5tyg ale oszczedzalam sie i duzo lezałam, ale teraz coraz bardziej czuje ze cos sie zaczyna dziac. Ostatnio odpusciłam sobie lezenie bo wiecznie cos jest na głowie i od razu cos nie tak. Carmella oszczedzaj sie i odpoczywaj jak najwiecej mozesz, mysle ze wtedy spokojnie wytrzymasz do terminu

Tyle naskrobałyscie przez kilka godzin ze nadrobic nie moge i nie pamietam co mam komu odpisac

ja nie mialam zadnych boli, nawet najmniejszych, jedynie po kilka niebolesnych skurczy na dzien a lezalam plackiem tyle tygodni...tak mi kazali tak robilam, rodzicow mialam 300 km od siebie a tesciow 100 km wiec tez nie mialam pomocy na codzien. I pociesze cie ze ja nawet telewizii nie mialam ani dostepu do komputera i dalam rade a latwo nie bylo
maly wynajmowany pokoj a w sasiednich obcy ludzie:-(i dla mnie jest to w jakis sposob dowod dojrzalosci po tym co przeszlam wtedy