• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2012

reklama
anik nie pomogę bo ja z Julą w ogóle nie zauważyłam żeby mi odszedł :sorry:;-):-D nawet jak mi pęcherz owodniowy pękł to poczułam tylko takie dziwne pyknięcie i nawet wody płodowe nie leciały jak leżałam :-D a położna "czemu Pani nie woła że wody odchodzą?" :-D co nieco można przegapić... :-p:-D

karolki podziel się!!!! :-p:-D:-D:-D

little nina oby sprawy mieszkaniowe mocniej drgnęły! :tak: rozwaliłaś mnie tym szamponem dla psów :-D:-D:-D aż monitor oplułam :-D

zanetaa współczuję Ci sytuacji z dziadkami :no: ja bym chyba zwariowała... :wściekła/y::eek:

Agushka będzie dobrze! :tak::-)

As &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mysiochomis lubię Twoje posty :-D:-D:-D są takie... hmmm..... mocno pobudzone :-D

fiore powiadasz że zakochana jesteś? :-D to może jednak motylki czujesz w brzuchu, a nie ośmiornicę :-D

to na razie tyle... :-p

w miejscowym szpitalu przyjmuja od 35tc, wczesniejsze przypadki sa odwozone (karetka?) do sasiednich wiekszych miast (60 i 80km od nas) - wynika to z tego, ze w tamtych szpitalach maja lepszy sprzet dla dzieci. Tak mnie oswiecili jak lezalam u nich na patologii w 25tc

Czarnula no właśnie nie tylko w prywatnych tak jest. W Łodzi są trzy państwowe i tylko dwa przyjmują na tym etapie ciąży. Są też dwa prywatne ale żaden nie przyjmuje tak wcześnie. To kwestia sprzętu, specjalistów i tak dalej.

Właśnie sie dowiedziałam ze do tej kliniki co mam w niej rodzić przyjmują jak sie ma skończone 36 tyg ciazy. Czyli jak bym zaczeła teraz rodzić to by mnie nie przyjeli:eek:
pewnie nie maj neonatologii dlatego. W szpitalu gdzie rodzilam 2 razy przyjmuja dopiero po ukonczeniu 37 tc bo tez wlsnie nie maj nenatologii

czop to ja milam brazaowawy, nie wiem czy moze byc np zolty

ledwo dzis zyje. Bylismy z mlodym w szpitalu n planowej wizycie. Myslalam ze dzis wszystkie badnia zrobia ale niestety puscili nas na przepustke do srody. Umordowalam sie ostro. Trzeba bylo o 5 wyjechac a teraz mnie skurcze, tluka jeden za drugim

reklama
hej hej
dziewczyny przestancie tyle pisac !!!!!! heheheh no niemoge was doczytac:))

Oli dzis wstała o 6 i nas obudziła hiihhi pojechała do szkoły i dzis byli w gospodarstwie zobaczyc zwierzatka i zadowolona ze hoho

i co tam komu hmmm
współczuje głupich docinek szczególnie od własnych matek nierozumiem tego i na szczescie nic takiego nie usłyszałam od mojej i rowniez współczuje jak dziadki tak psuja nasze wychowanie dziecka tyle staran a oni swoje na szczescie u nas to nie masytuacji takiej bo ja siedze z Oli i sie nia zajmuje i mam nadzieje ze nie bede potrzebowała opieki dziadków

FIORE mówisz zakochana :)) swietnie :)) co cie tak na miłosne wyznania wzielo i tak jak pisze PAULA to nie osmiornica tylko motyle:))
i co tam??? chyba jeszcze poczytam bo nie pamietam tez macie problemy z pamiecia ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry