• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2012

Witajcie dopiero wieczornie! ja jakos kiepsko sie dzisiaj czuje cisnienie mi spadało i jakos słabo sie czułam, w głowie mi sie kreciło. Nadal czuje skurcze czy napinanie jak za duzo pochodze. Tyle dzisiaj napisałyscie ze was dogonic nie moge-nie mam siły wszystkiego czytac. Wybaczcie.
Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujace i leżace w szpitalach :* :* :*
Miłego wieczoru.....dobranoc

reklama
Andav &&& BEDZIE DOBRZE zdazy sie przkerecic,a w razie czego cc to nie samo zlo :* &&&
Dziewczyny ja tez prosze o trzymanie kciukow,leze i leze i tylko leze,a skurcze mnie nie opuszczaja :-(Niech sie tylko ciut polepszy,o wiecej nie prosze,oby jeszcze do szpitala nie jechac...na razie czekam na kroplowke z rozkurczowymi-"po znajomosci"-zycze Wam dobrej nocy,spokojnej i bezpiecznej :*

Carmella ja chyba też....licze na to ze moze jako jedna z pierwszych urodze i nie bede sie tak stresowac, bo jak ktoras zacznie rodzic przede mna to ja zaczne rodzic razem z nia przed kompem :-D:-p:eek:

hahahhah mamy nieprzykręcony kibel, przed chwilą sie załatwiałam a że mam zaparcie musiałam trochę się pogimnastykować na toalecie, no i tak się przechyliłam w lewo że prawie przewróciłam się razem z kiblem :D:D:D

reklama
Olisiaa ja tam licze ze pierwsza sie rozpakuje ze wzgledu na termin i moja tarczyce.Bede na zywo zdawac relacje jak dam rade bo biore do szpitala moj ipad.
Carmella ty dziewczyno uwazaj z tym kibelkiem bo jeszcze sobie krzywde zrobisz i akcje porodowa przyspieszysz :)
Dzien bez Was majowki jest dniem straconym :0)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry