Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Muszę dalej patrzeć na te jego ruchy bo trochę ich mało jest ... Z dziećmi to zawsze kłopot, tylko klapa w tyłek dać !!!!!!Ale mi Gabryś stracha napędził... Nie wyczuwałam praktycznie jego ruchów. Rzucałam z pól godziny brzuchem i dalej nic, zjadłam czekolade i nic, dalej rzucam brzuchem, pozmieniałam pozycje... Jeszcze z pięć minut i bym była na IP... i nagle się dziecku zachciało ruszyć i kopnąć mnie łaskawie z żebro.
Ja rozumiem że mały non stop skakał rano i teraz odsypia ale na szarpanie brzuchem to by się mógł obudzićMuszę dalej patrzeć na te jego ruchy bo trochę ich mało jest ... Z dziećmi to zawsze kłopot, tylko klapa w tyłek dać !!!!!!

tylko ospa ale to norma. Teraz w przedszkolu u syna był rumień zakaźny ale jak narazie ich nie dopadł. A trzecie maleństwo musi szybko się uodparniać bo syn w tym roku do szkoły więc oby tak dalej:-)
aż się go dopytuje czy z nim wszystko ok
ja zdalam z 2 razem
Przyszla do mnie kolezanka na kawe,potem obiad,zakupy i teraz leze,glowa mnie boli,od tej pogody
Ostatnio razem w kabinie prysznic bralysmy
Z Seba tez sie kapalam,ale tak do roku tylko
Dobra musze oddac kompa G,bo musi zrobic przelewy itp
niestety w ciazy zaparcia sa normalneEeeee właśnie sobie zdałam sprawę, że od 3-4 dni się nie załatwiałam:| to normalne?