reklama

Maj 2012

reklama
natalka1704 skoro tak rowno wizytujemy i terminujemy to moze i razem znajdziemy si ena porodówce tzn w jednym dniu nasze pociechy sie urodza...ale by były jaja :-D:-D:-D
suse z tego co mowili na szkole rodzenia to jak czop odchodzi to nie oznacza od razu porodu bo czop moze sie wydobyc na 2 tyg przed porodem, a jezeli zaczna sie czeste i regularne skurcze to szybko jedz do szpitala bo to moze oznaczac juz porod i moga czasami przebijac pecherz plodowy zeby wody odeszły. Suse a spakowana masz torbe do szpitala? :-)

natalka1704 szkoda ze w razie co na porodowce sie nie zobaczymy, zdecydowałam ze bede rodzic w Środzie Wlkp:-)
Carmella to prawda, a teraz kazda z nas czeka z niecierpliwoscia na swojego bobasa i przezywa porody forumek :tak:

Dziewczyny mam zmartwienie..
Wczoraj wieczorem strasznie mnie swedzial dekolt, szyja i piersi.
W nocy dlonie i rece.
Dzis caly dzien rozdrapuje dlonie.
Teraz doszly do tego stopy i dekolt, zreszta stopy spuchly przy tym swedzeniu oczywiscie.

Mam obawy juz o cholestaze... miala ktoras kiedys?
Matko zadrapie sie...jutro dzwonie do poloznej, martwie sie:(

co tu się dzieje?
Suse - &&&! może jeszcze Maleństwo poczeka? choć w sumie masz 37tc, więc źle nie jest;)

też coś mi się wydaje, że mój czop odchodzi, ale właśnie powolutku i jest bez krwi, taki galaretowaty, jak zastygnięty butapren, mlecznobiały.. brzuch twardy od popołudnia, Hanka wypięła się pod żebra z lewej strony i mam "kulkę" wielkości mojej pięści.. boli jak diabli i dusi. zastanawiam się nad wizytą u gina jeszcze przed świętami, bo później to już tylko IP, a nie chcę zostawać bez potrzeby..,

Ollena - nie pomogę, bo nie wiem o tym nic, ale stopy i dłonie, to pewnie nie "rozciąganie" skóry.. może faktycznie jutro to skonsultuj..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry