reklama

Maj 2012

reklama
Andav :-) A nie mowilam :-p &&& za nieprzekrecenie sie!

Ollena hm...ja bym sie przeszla sprawdzic skad to swedzenie ogolne.A Suzi bedzie miala CC.

Mam wlaczony pc,na stronie bb,ale lepiej uciekac...zaczelo mnie ostro mdlic i znowu mroczki przed oczami.
Pa,pa!Do pozniej!

DZIEWCZYNY PRZEPRECIL SIE !!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Nie wiem kiedy ale jestem po badaniach i potwierdzone ze glowka na dole :-) trzymajcie kciukasy zeby tak zostal!!!!
Cudnie!! Jak widać dzidziuś charakterny od początku;-) Nie, nie mieszkam już w Niemczech, mieszkałam 3 lata, wróciłam we wrześniu 2009 do PL;-) O wspomnianej metodzie nic nie słyszałam.

Joasiu - najlepsze życzenia, błyskawicznego porodu i uśmiechu na każdy dzień!

A ja poszłam do galerii, kupiłam tort makowo - marcepanowy i kilka pierdół spożywczych. Teraz czekam na koleżankę:-)

suzi - &&&& i czekamy na fotkę pierwszego majowego bobaska:-)

little_nina - miałam takie same objawy w niedzielę, jakie Ty opisujesz (pełny pęcherz, nie da się wysikać, ciągłe parcie itp.) - skończyłam na izbie z cewnikiem - średnio przyjemne, ale wierz mi, ulga straszna...:baffled::baffled::tak:

andav - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

agushka - &&& za męża, życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia!:tak:

suse - Ty też się trzymaj, chociaż w zasadzie jesteś już w tym okresie, że możesz urodzić:-):-) &&&&&

fiore - u mnie czop (bo teraz jestem praktycznie pewna, że to on był) nie miał żadnych niteczek, ani czerwonych ani brunatnych, był czysty i taki galaretkowaty... przez 4 dni po kawałku go "zbierałam" i póki co się uspokoiło... więc albo reszta odpadnie później, albo to już cały zszedł - nie wiem...:baffled::baffled:

natalka - czekamy na dobre wieści po wizycie :tak:

Ollena - zadzwoniłabym na Twoim miejscu do położnej, takie swędzenie trzeba wyjaśnić. Nie wydaje mi się, zeby to było po antybiotyku, który bierzesz od poniedziałku - uczulenie raczej wyszłoby wcześniej, ale nie jestem lekarzem, więc nie znam się tak do końca...:-(:-(

Joasia79 - WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI URODZIN!!!

azula - &&& za wizytę:happy:

Witam się dziewczęta,

chciałam sobie rano kawkę zaparzyć, ale ciśnienie już mi podniesiono, więc kawą dokładać nie będę :wściekła/y::wściekła/y: dzisiaj chodzę i grzmię póki co... wiem, że do osób starszych to trzeba mieć tyle cierpliwości, co do dzieci, ale ja wysiadłam, dziękuję :confused2::confused2::confused2:
Dzień szary, pochmurny, nie wiem, czy ciepły... Póki co siedzę w domu, mam dzisiaj co robić. wczoraj z mej pięknej listy zrealizowałam tylko zakupy :-D

&&&& za wszystkie potrzebujące, bez wyjątku.
Miłego dnia, oby słonko się jeszcze pokazało!:-D

Joasia79 wszystkiego najlepszego!!!!
Suzi &&&&&&&.
Suse za ciebie i twoją księżniczkę tez &&&&&&
yes2.gif

andav - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
I kciuki za wszystkie potrzebujące.

Witam Was dziewczyny.
Dawno tu nie zaglądałam, ostatnio spadło na nas wiele nieprzyjemnych spraw, no i jeszcze święta więc już w ogóle nie miałam czasu na bb:-(.
Nadrobić to już Was chyba nie nadrobię, z tego co udało mi się doczytać to wspaniała wiadomość o Suzi ,tak że kciuki mocno zaciśnięte :tak:
Joasia- wszystkiego naj naj lepszego, spełnienia marzeń:happy:.
Pozostałym majówkom życzę miłego dnia.Spróbuję jakoś was doczytać:sorry:.

reklama
Witajcie, weszłam na chwilkę sprawdzić co z Suzi, czy są już jakieś wieści.
Kurcze ja też narodziny "naszego" pierwszego majowego dzieciątka bardzo przeżywam &&&&&&&&&&&
Oczywiście Suse za Ciebie również &&&&
Ollena jak tam swędzenie, mam nadzieję, że już lepiej,
Andav gratuluję, super, że pozycja już odpowiednia.
Agushka &&& za zdrówko męża, no i za Ciebie również.
Niewiem co jeszcze komu miałam napisać ale myślami jestem z Wami wszystkimi, trzymajcie się Kochane.

JOASIU, WSZYSTKIEGO, WSZYSTKIEGO NAJ...!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry