Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
azula tak sie ciesze ze twoja corcia tez sie odwrocila!!!Gratulacje suzi zdrówka dla was Ciebie i synusia.Ja mam zaległości bo rano byłam u syna na cmentarzu potem u gina i super wiadomość mała jest główką w dół (a tak się martwiłam) potem spowiedź potem jeszcze z koleżankom musiałam być bo prosiła i już wieczór ,a chłop w domu i zajmuje kompa.
U nas pogoda sliczna tzn jest zimno ale slonce swieci i na niebie zadnej chmurki
G na 6 poszedl do pracy a do mnie Misia przyszla ok 6.30
Ja jakos nie moge z nia spac juz
wiec pokrecilam sie godzike i w stalam
Mala obudzila sie dopiero przed 9
Ja chcialam sie zabrac troche za sprzatanie ale cos slabo mi wiec sie polozylam

My dzisiaj bedziemy mieli jablka z ryzem

Na 11 z corka do lekarza jeszcze

mowi ze jak mam odpoczywac to odpoczywac i nie pozwoli mi nosic ciezkich zakupow
kochana mama:-) ale wrocila i mowi ze nic takiego nie kupiła bo nic nie ma w sklepach ...wiekszosc powykupowane , kolejki ...ogólnie jakby mial byc koniec świata co najmniej
u nas słoneczko swieci pieknie i korzystajac z tej pogody ostatnia partia ciuszkow dla malego sie pierze i w koncu koniec prania :-) super :-) z dobrych rzeczy to równiez to ze moze uda mi sie dzisiaj wybrac kolor wózka i go w koncu zamówic :-) ale z 40 próbek koloru wiem ze bedzie mi ciecko 

jutro zrobie salatke , posprzatam i oto mój wkład w te świeta ......no i zapewne dzisiaj jeszcze pomoge przy ciastach;-)